Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

WWE2K23 Premium Preview (Road Trip)

18/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

En weg was Jasper. Aan het eind van de maandagse opnamedag spoedde hij zich met het OV naar Schiphol om daar het flugzueg naar München te nemen. In Beieren wachtte hem namelijk een kennismaking met WWE2K23. Nu zal menigeen roepen ‘waarom gaat Jasper daar heen en niet Skate? Die is toch mister wrestling?’ Dat klopt, maar Skate was verhinderd en Jasper bleek dus net zo’n grote voorliefde te hebben voor de mannen en vrouwen in spandex. Talloze WWE-games hebben zich in het verleden een weg weten te vinden naar de consoles van Jasper. Talloze potjes zijn er bij hem thuis op de bank gespeeld. De laatste tijd was de focus ietwat verwaterd, en dus leek deze trip hem een perfect moment om zijn oude liefde weer te omarmen. Mits 2K Sports een dikke editie had geproduceerd. Of dat zo was zie en hoor je in de WWE2K23 preview.

Bloeit de oude liefde van Jasper voor de WWE in München weer op?

De laatste tijd gaan we regelmatig op trip. Soms met zijn tweeën, maar doorgaans is het een reisje voor één man of vrouw bedoeld. Omdat we toch de fun van dit soort trips aan jullie willen meegeven, vragen we onze presentatoren korte vlogs te maken en die als bonus bij de Premium Bazen neer te leggen. Want er gebeurt altijd wel wat leuks. Zeker als ook hier Shelly mee gaat. Kijk alleen maar naar de Premiumvision van JJ en Huey in Parijs.

Wat is er nieuw bij WWE2K23?

Skate wil natuurlijk alles over de nieuwe WWE-game weten. En dus vraagt hij in dit item Jasper de hemd van het lijf. Is er eindelijk echt iets baanbrekends aan de gameplay veranderd? Biedt de game een mooie mix tussen oude en nieuwe worstelaars? Speelt het soepel en gooi je de combo’s er zo uit? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch