Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #20: Avec JJ dans les Champs-Élysées part deux

11/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel vaak op trip gaat JJ niet meer. Hij heeft het als hoofdredacteur erg druk en gunt daarnaast de jongere garde de lol van het reizen. Hij heeft immers al honderden tripjes gedaan. Maar als er een uitnodiging binnenkort om ter ere van NBA2K23 de NBA wedstrijd tussen de Detroit Pistons en de Chicago Bulls bij te wonen, dan wordt ie even full on egoïstisch en geeft hij het reisje naar Parijs aan zichzelf. Samen met Huey reisde hij af naar de hoofdstad van Frankrijk. Dat alles onder begeleiding van een dame die iedere Gamekings-kijker goed kent. Waardoor je zou kunnen stellen dat er niet twee presentatoren van Gamekings naar Frankrijk gingen, maar drie. Koppel daar de nieuwe hoed van JJ, de gelijktijdige Paris Fashion Week en een van alcohol doordrenkte nacht aan vast en je hebt een Premiumvision die je wil zien.

Premiumvision: Parijs was nooit meer hetzelfde

De trip was opgezet vanuit 2K Sports. De makers van de beste sportgame op de markt, NBA2K. Ja, JJ moet weinig hebben van de mt’s in de game, maar je hoeft ze niet te gebruiken in alle modes en net als bij FIFA heeft hij daar genoeg aan. De trip naar Parijs gaf hem de gelegenheid om Huey, die echt helemaal niks met sport heeft en nog net weet wie Michael Jordan is, te laten proeven van de power van NBA en de bijbehorende game. Want NBA is magic. Let maar op.

Wat gebeurt er als JJ een paar drankjes op heeft?

En dan was er nog iets. JJ en alcohol. Hij drinkt zelden. Vooral omdat hij leeft voor zijn sport: fitness. Dat wil niet zeggen dat hij niet van uitgaan houdt. In tegendeel, hij vind het nachtleven tof. Maar wel als het op zijn manier beleeft wordt. En dus nam hij Huey en Shelly op sleeptouw door Parijs. Op weg naar een nacht die het drietal nog lang zal heugen. Alle ingrediënten voor een lekkere Premiumvision zijn voorradig. Enjoy.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch