Menu Premium
Loading...

World War Z discussie: “Deze game had wat meer tijd nodig”

27/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van zombies kunnen blij zijn deze week. Ze krijgen niet één maar twee zombie games. Days Gone maakte al geen sterke indruk bij JJ en Boris. Nu zitten ze samen met Skate om World War Z te bespreken en daar worden ze ook niet warm van. De uier van zombie wordt al jarenlang uitgemolken en dit zijn de laatste druppels. Bekijk wat Boris, Skate en JJ er van vinden in de World War Z discussie: “Deze game had wat meer tijd nodig”!

World War Z probeert Left 4 Dead te zijn

Jij en drie maten worden gedropt in verschillende locaties die gevuld zijn met zombies. Jouw groep moet van punt A naar punt B en moet daarbij de horden van zombies overleven. Met honderd komen ze op je af en jij hebt een breed arsenaal om de golven van zombies te weerstaan. De zombies worden bijgestaan door speciale varianten die een grotere weerstand hebben tegen jouw kogels. Zij kunnen je ook vastgrijpen, zodat je teamgenoten je moeten bevrijden. Deze game lijkt heel erg op de klassieker Left 4 Dead. De grote verschillen zijn vooral dat dit spel een third-person shooter is en dat je de eigenschap hebt om hekken en andere barricades neer te leggen. Het grootste verschil is echter dat World War Z geen indruk maakt. De zombies zijn niet beangstigend en een bepaald level opnieuw spelen, levert dezelfde ervaring op.

World War Z zit technisch niet goed in elkaar

“De zombies blijven niet eens liggen,” zegt Boris meerdere keren. Wapens voelen nep aan en melee ziet er dom uit. Allemaal kleine dingetjes die je uit de ervaring halen. Het nodigt niet echt uit om verder te spelen, zelfs als het spel meerdere modes biedt, zoals een online versus mode.

Heb jij het spel zelf gespeeld en ben je het helemaal niet eens met de heren? Laat het weten in de comments van de World War Z discussie: “Deze game had wat meer tijd nodig”!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch