Menu Premium
Loading...

Days Gone discussie: “Ik denk dat deze game snel in de uitverkoop gaat”

25/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan marketing voor Days Gone geen gebrek, PlayStation gooide er enorm veel trailers voor de game uit. Willen ze dan zo graag dat deze game slaagt? En maken ze zich zorgen over of dat wel gaat gebeuren? Boris stapt achter bij JJ op de motor en ze rijden een wereld vol zombies in, of freakers.

Echte stoere bikers

Boris heeft de nodige tatoeages en JJ staat regelmatig in de sportschool. Leren jack aan en geen helm op ( want dat doet een echte biker niet ) en ze kunnen zo meekomen met de motorrijders in The Lost and Damned of Sons of Anarchy. Het hoofdpersonage van deze game is echter geen stoere biker, hij is niet ruig of gewelddadig en eigenlijk best lief. Is dat erg voor het verhaal van de game?

JJ en Boris schieten de nodige freakers kapot

Tijdens hun motortochtje knallen Boris en JJ de nodige freakers af, want zo heten de zombie-achtige wezens in Days Gone. En daar heb je er verschillende van. Snelle, slome, dikke freakers en ook kinderlijke freakers komen de mannen tegen in de wereld van Days Gone.

Kan Days Gone meekomen met andere PS4-exclusives?

Horizon Zero Dawn, Detroit: Become Human, The Last of Us… Het zijn stuk voor stuk driedubbel A games die ons telkens weer wegblazen met leuke gameplay en een goed verhaal. Kan Days Gone dit ook? En is die motor eigenlijk niet verschrikkelijk onhandig? Een kleine spoiler voor deze video… Het motorritje van Boris en JJ eindigt in een behoorlijke crash.

Stap jij binnenkort ook op de motor?

Stap jij binnenkort ook op de motor? Is jouw motor niet kapot en haal jij JJ en Boris met gemak in omdat je deze game wel heel erg tof vind? Laat het ons weten in de comments en laat daar ook vooral weten waarom je de game wel heel erg vet vind, of juist niet. Dat mag ook. Vergeet vooral niet je motorjack aan te doen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch