Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Shadowlands Review – Kopen, budgetbak of slopen?

05/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwste expansion van World of Warcraft is na een kort uitstel eindelijk aangekomen. Het is tijd voor Shadowlands. Diehard World of Warcraft spelers van het eerste uur, Steven en Michael hebben hem gespeeld. Is de nieuwste expansion de moeite waard? Steven en Michael vertellen het jullie in de World of Warcraft: Shadowlands Review.

Shadowlands in de schaduw of spotlight?

De nieuwste World of Warcraft expansion is een uniek geval. Zo was het de eerste WoW expansion die niet is uitgekomen op zijn oorspronkelijke datum. De expansion was namelijk bedoeld om uit te komen op 27 oktober, maar werd uitgesteld naar 23 november. Dit zou zijn gedaan om bepaalde punten aan de game te polishen en balanceren. Bijvoorbeeld de endgame content. Kortom, de puntjes moesten op de i gezet worden. Heeft deze extra maand ervoor gezorgd dat de game nu ook echt af is?

Tower of Terror

Na voorganger ‘Battle for Azeroth’ is dit de volgende stap in de verhaallijn van World of Warcraft. Waar Battle for Azaroth aanvoelde als dagelijkse klusjes die je moest doen om op niveau te blijven, voelt Shadowlands aan als een ervaring waar je lekker je eigen tempo kan bepalen. Met de komst van Torghast, Tower of the Damned is het voor mensen die het sociale aspect van WoW links laten liggen een verfrissende toevoeging. Je kan er voor kiezen om dit alleen te doen of samen met andere mensen (max 5). Natuurlijk zoals altijd, hoe meer mensen je toevoegt aan je raster hoe moeilijker de vijanden worden.

Hoe meer karakters hoe meer vreugde

Voor het eerst in een lange tijd heeft Blizzard geluisterd naar de spelers en is het levelen voor ‘Alts’ een stuk makkelijker gemaakt. Door middel van de ‘Threads of Fate’ kan je er nu voor kiezen om of de storyline door te spelen of bonus objectives te doen en side quests. Oftewel, je hoeft niet met elk karakter dezelfde storyline door te spelen.

Weinig content voor PvP spelers

Na lang zeuren hebben de PvP spelers eindelijk de pvp vendors weer terug gekregen. In plaats van je gear baseren op random drops, kan je nu toewerken naar items die je nodig heb door middel van honor en conquest. Minpunt blijft wel dat er geen Battlegrounds zijn toegevoegd waardoor je nog steeds Battlegrounds van voorgaande expansions moet spelen. Wel hebben spelers een nieuwe arena gekregen in de stijl van Bastion. Vooralsnog is er helaas nog geen nieuws over de toevoeging van een Battleground. Maar levert Shadowlands genoeg nieuws? Je komt erachter in de World of Warcraft: Shadowlands Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch