Menu Premium
Loading...

Wolfenstein II: The New Colossus Preview

28/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The land of the free is niet zo free meer. De Nazi’s hebben de oorlog gewonnen en zijn Amerika binnengevallen. Hotdogs hebben plaats gemaakt voor bratwurst, spareribs zijn vervangen door schnitzels, maar de milkshakes blijven gelukkig bestaan, want blijkbaar vinden de Nazi’s die lekker. David en JJ waren door Bethesda uitgenodigd om in Eindhoven zelf de game te komen spelen. Ook hebben ze een van de makers geïnterviewd en dat (Premium) interview komt dit weekend online, dus houd de site goed in de gaten! Ze mochten met twee levels aan de slag en gaan je alles over hun ervaringen met de game vertellen in deze Wolfenstein II: The New Colossus Preview.

Konten worden niet vanzelf geschopt

Dit tweede deel van Wolfenstein begint waar het vorige deel ophield. In 1961, na zijn gevecht met Wilhelm “Deathshead” Strasse, is B.J. Blazkowicz zwaar gewond geraakt en in een coma terecht gekomen. Nadat hij uit zijn coma ontwaakt is gaat hij natuurlijk weer full-on achter de Nazi’s aan. Konten worden nou eenmaal niet vanzelf geschopt. Een groot verschil is dat B.J. dit keer niet in Europa maar in Amerika, the home of the brave and the free, de Nazi’s overhoop schiet. Gegarandeerd dat je hier een aantal iconische locaties tegen zult gaan komen.

In deze preview gaan David en JJ niet eens zo zeer op het verhaal in, maar meer op de wereld en de gameplay, want we weten al dat deze Wolfenstein meer story-driven is, dus is het veel interessanter om wat dieper op de actie in te gaan. Wanneer puntje bij paaltje komt is en blijft Wolfenstein natuurlijk een shooter. Je hebt in deze E3 Preview al kunnen zien hoe enthousiast JJ was over deze game. Maar is hij dat nog steeds nu hij de game zelf gespeeld heeft?

Kijk jij er ook naar uit om weer lekker ouderwets Nazi’s af te knallen? David en JJ namelijk wel. Check het in Wolfenstein II: The New Colossus Preview.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch