Menu Premium
Loading...

Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

BJ Blazkowicz is back! Bethesda’s persconferentie eindigde met de aankondiging van een nieuwe Wolfenstein game, onder de naam Wolfenstein II: The New Colossus. Boris en Koos hebben op de E3 2017 de game mogen checken en worden vanuit de studio geassisteerd door JJ en Skate in deze Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview!

BJ in een rolstoel

De terugkeer van BJ Blazkowicz begint niet al te glorieus. De beste man moet zich namelijk in een rolstoel voort zien te bewegen. Dit heeft alles te maken met Wolfenstein II’s voorloper: Wolfenstein: The New Order. Die game loopt niet al te best af voor BJ. Sterker nog, die game heeft de triggerhappy held bijna niet overleefd. Hoewel BJ’s fysieke gesteldheid hem even tegenwerkt, wordt Wolfenstein II allesbehalve een game voor bejaarden. Het werd voor Boris en Koos in de korte demo namelijk al snel duidelijk dat je ook dit keer genoeg vijanden overhoop zal schieten, met natuurlijk een stevige dosis humor die je van een Wolfenstein game mag verwachten.

Wolfenstein meets Fallout?

Voordat Boris en Koos gameplay te zien kregen, waren ze aan het fantaseren wat de game precies zou brengen. De reveal trailer had namelijk een stevige Fallout vibe. Boris en Koos werden hier razend enthousiast van; zal deze Wolfenstein game de bekende RPG-elementen bevatten van het Fallout-universum? Koos ziet het in ieder geval wel zitten om Wolfenstein van RPG-elementen te voorzien. De alternatieve uitkomst van de Tweede Wereldoorlog, waarbij Nazi-Duitsland als winnaar uit de strijd kwam, heeft er namelijk voor gezorgd dat Amerika onder bewind staat van een technologisch geavanceerd Duitsland.

Ben je benieuwd wat Boris en Koos verder over de game te zeggen hebben, of wil je weten wat JJ en Skate vinden van wat zij gezien hebben? Check dan nu de Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview en laat in de comments weten of deze game jou tof lijkt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch