Menu Premium
Loading...

Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview

Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

BJ Blazkowicz is back! Bethesda’s persconferentie eindigde met de aankondiging van een nieuwe Wolfenstein game, onder de naam Wolfenstein II: The New Colossus. Boris en Koos hebben op de E3 2017 de game mogen checken en worden vanuit de studio geassisteerd door JJ en Skate in deze Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview!

BJ in een rolstoel

De terugkeer van BJ Blazkowicz begint niet al te glorieus. De beste man moet zich namelijk in een rolstoel voort zien te bewegen. Dit heeft alles te maken met Wolfenstein II’s voorloper: Wolfenstein: The New Order. Die game loopt niet al te best af voor BJ. Sterker nog, die game heeft de triggerhappy held bijna niet overleefd. Hoewel BJ’s fysieke gesteldheid hem even tegenwerkt, wordt Wolfenstein II allesbehalve een game voor bejaarden. Het werd voor Boris en Koos in de korte demo namelijk al snel duidelijk dat je ook dit keer genoeg vijanden overhoop zal schieten, met natuurlijk een stevige dosis humor die je van een Wolfenstein game mag verwachten.

Wolfenstein meets Fallout?

Voordat Boris en Koos gameplay te zien kregen, waren ze aan het fantaseren wat de game precies zou brengen. De reveal trailer had namelijk een stevige Fallout vibe. Boris en Koos werden hier razend enthousiast van; zal deze Wolfenstein game de bekende RPG-elementen bevatten van het Fallout-universum? Koos ziet het in ieder geval wel zitten om Wolfenstein van RPG-elementen te voorzien. De alternatieve uitkomst van de Tweede Wereldoorlog, waarbij Nazi-Duitsland als winnaar uit de strijd kwam, heeft er namelijk voor gezorgd dat Amerika onder bewind staat van een technologisch geavanceerd Duitsland.

Ben je benieuwd wat Boris en Koos verder over de game te zeggen hebben, of wil je weten wat JJ en Skate vinden van wat zij gezien hebben? Check dan nu de Wolfenstein II: The New Colossus E3 2017 Preview en laat in de comments weten of deze game jou tof lijkt!

Loading...
 • Zeno N

  The New Order vond ik verrassend tof (ik ben normaal gesproken niet van de shooters). Wellicht haal ik deze ook wel in huis.

 • Tijl Van de Velde

  Wolfenstein II: The New Colossus staat sowieso op mijn verlanglijstje. ID Tech VI engine GO GO GO.

 • RomeoNovember

  Voor mij een van de toppers van deze E3!

 • Oldskool Bassie

  Krijg nooit genoeg van Wolfenstein, en oktober al oh oh dat wordt smullen!

 • Kid MMXV

  Dit weekend is Wolfenstein New Order en The Old Blood in de sale op steam. 19,98 voor beide titels. Ik weet wat ik dit weekend ga spelen.

  • Edwins1984

   Geen slechte deal, have fun!

  • Pacino5381

   Gekocht, morgen (vandaag eigenlijk) eens een begin in maken! Thanks 4 the tip mate.

 • PremchandNL

  Heb best zin in deze game

 • Kraufthauser

  Ik ben juist heel blij met deze games. In een RPG zit je al vaak aan de 100+ uur. Te weinig tijd om te spelen, het verhaal versnipperd en te veel (saaie) side-quests. Ik hoop dat dit genre nooit zal vergaan. In een spannende starwars film wil je toch ook niet zien dat de hoofdpersoon het universum moet gaan redden, de tijd dringt, maar eerst even 100 pizza’s moet gaan verzamelen omdat hij anders niet de BFG kan kopen om de vijand te verslaan?

  • Ken Engelborghs

   Ben helemaal met je eens, i love Wolfenstein + de dlc maar om er nu een rpg van de franchise te maken, nee dank u.
   Er zijn mensen mensen die werken en niet de tijd hebben om 200+ uur in een game te steken.

 • sa_nl

  Lijkt me een leuke game.

 • Ken Engelborghs

  Ik heb Wolfenstein The new order op UBER uitgespeeld en das idd best pittig, maar zeker niet tot de frustratie toeslaat.

 • Laurens!-_-!

  Ja hier kijk ik wel naar uit. Toffe actie en setting, verhalende single player en niet te lang. En verder ziet het er gelikt uit.

  Moet wel zeggen, die open wereld RPG setting waar Boris en Koos het over hebben, zou idd ook zeer fraai zijn. Misschien wat voor de toekomst.

 • Ik vond het echt de verrassing van de e3. We hebben niets gehoord over het mp aspect van de game. Ik denk wel dat ze iets moeten toevoegen aan dit deel wil ’t gaan strijden met andere shooters.
  Het zag er vet uit. Ik ben wel er altijd een beetje huiverig voor om een single-player only Shooter met waarschijnlijk een uurtje of 15 gameplay, te kopen voor 60 euro.

  • Ikke

   Mensen willen gewoon singleplayer. Je moet dirt niet met COD vergelijken, dit is uniek… Bovendien zou ik dan zowiezo al de voorkeur aan Battlefield geven…

 • Ikke

  Ik weet wel zeker dat Wolfenstein het niet zo moeilijk gaat krijgen, dit is geen 13 in een dozijn game. Maken ze er een open wereld rpg van dan maken ze juist heel de essentie van de game kapot. Wolfenstein is zo’n game niet…

 • Kevin van Vossen

  Ik ga Wolfenstein 2 zeker spelen!!! Vond deel 1 helemaal geweldig!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord