Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag met Black Panther, R6 Siege & Kingdom Come

21/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Stellingen vliegen je om de oren in deze nieuwe Woensdag Gehaktdag! Skate en Jelle zijn op de bank neergeploft om jullie de meest ingewikkelde stellingen voor te schotelen. Hier moeten we natuurlijk gehakt van maken! Dit doen we uiteraard gezamenlijk met jullie via de livestream. De chat is dan ook net als vorige week in beeld te zien, zodat alle meningen duidelijk terug te lezen zijn voor iedereen die niet mee kon discussiëren. Dit betekent niet dat we jullie in de comments niet willen horen! Geef vooral je mening ook na de stream. Vandaag waren we ook aan het experimenteren met een poll functie waarin jullie duidelijk je mening kunnen geven via een statistiek. Natuurlijk kreeg de stagiair het niet helemaal voor elkaar en kwam het pas later, met spellingsfouten, in de stream terecht. Hij heeft beloofd dat het volgende week niet meer zal gebeuren. We zijn benieuwd! Check nu Woensdag Gehaktdag over Black Panther, Rainbow Six & Kingdom Come!

Heel veel discussiëren over Rainbow Six!

Vandaag kwamen nieuwtjes en onderwerpen in items van deze week terug in de stellingen, waaronder de veelbesproken Black Panther die nu al een een wereldwijd succes is in de Box Office. Ook Maverick: Proving Grounds kwam weer ter sprake. Want willen wij wel met 400 man in een game zitten? Is meer echt beter in Battle Royale? Kingdom Come: Deliverance kan natuurlijk niet ontbreken, na een review van bijna een uur! Het is dan ook niet gek dat deze game middels een stelling weer onder het vergrootglas terecht komt. Wordt de game te veel afgerekend op de bugs en framedrops? Is dit terecht, aangezien ze met een betrekkelijk klein team hebben gewerkt? Het team is namelijk niet te vergelijken met dat van Skyrim of The Witcher 3.

Wat vonden jullie van de stellingen en onderwerpen van deze week? Waren jullie het eens of oneens? Willen jullie volgende week een goede strawpoll? Laat het weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch