Menu Premium
Loading...

Kingdom Come Deliverance Review: “Indrukwekkend ambitieus”

15/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is hij er, Kingdom Come Deliverance! De game die als Kickstarter was begonnen, is een ware hype geworden. Helaas werd de game geteisterd door bugs en glitches. En is de game meerder malen uitgesteld en on hold gehouden door de developer. Ook de ontwikkeling van de nieuwe simulatie game kwam moeizaam van de grond. Gelukkig heeft de game genoeg binnen gehaald via crowdfunding, anders had deze title waarschijnlijk nooit het dag licht gezien! Eerder deze week namen Kevin en JJ al een item op om je uit te leggen wat Kingdom Come Deliverance precies is.

Gelukkig naast al deze tegenslagen zit er nog steeds veel potentie in de game. Dit rollenspel, dat gebaseerd is op de late middeleeuwen, zou een bijna exacte kopie van moeten zijn van de gebeurde geschiedenis. En maakt verwachting nog een stapje hoger. Kan de de game de hoge verwachtingen waar maken? Kan het de beste RPG zijn sinds Skyrim en The Witcher 3? Check het snel in De grote Kingdom Come Deliverance Review!

Slapen, eten en tussendoor mensen neerhakken!

Unieke situatie beloofd de game. Rustig een stad binnen lopen met een bebloed harnas, zal wat minder makkelijk gaan als in Skyrim. De be wonders zullen daar iets minder van gediend zijn en daarom moet je je harnas ook af en toe wassen, om geen problemen te krijgen. Je gezondheid kan je ook beter in de gaten houden. Want eet je iets verkeerds, dan zou je zomaar het lootje kunnen leggen! Kort samengevat, je moet op alles letten. Dit kan in het begin wat overweldigend overkomen, maar het is dan ook niet voor niets een simulator.

De game komt uiteraard uit op de PC, maar is ook beschikbaar voor de Playstation 4 en Xbox One. De game is 13 Februari 2018 uitgekomen. Ga jij de game halen? Want is jou mening tegen over de game? Zet het hier onder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch