Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag met Battlefield, Diablo 3 en Rainbow Six

07/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wederom Woensdag gehaktdag Live! De enige echte Skate the Great is weer aangeschoven om samen met Koos keihard 4 stellingen de community in te slingeren. Battlefield, Diablo III, Trump en Rainbow Six Siege passeren de revue in een aantal stellingen gebaseerd op recente nieuwtjes. Het is alweer de derde keer dat we Woensdag gehaktdag live met onze community opnemen. Dus heb je hem nog niet gezien? Was je zo druk met de chat bezig dat je wat hebt gemist? Of wil je die ene sicke burn gewoon teruglezen? Check dan nu Woensdag gehaktdag!

Battlefield V in de Tweede Wereldoorlog?

Recent is de rumour mill volop aan het draaien over de nieuwe Battlefield. Hij zou Battlefield V gaan heten en zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog. JJ heeft al gesproken over dit gerucht in een kort nieuws item. De vraag aan jullie is dan ook: Is de Tweede Wereldoorlog de perfecte keus voor een nieuwe Battlefield? Er gonzen natuurlijk meer geruchten in de games industrie. Blizzard zou met Diablo III voor de Switch komen bijvoorbeeld. Voor de vele trein reizende Gamekings wellicht de timekiller die ze nodig hebben. De stelling is dan ook: De Nintendo Switch is het perfecte platform voor Diablo III.

Geen Gamekings livestream met Skate zonder dat zijn nummer 1 stream game; Rainbow Six Siege voorbij komt! Rainbow Six Siege is namelijk na twee jaar nog steeds alive and kicking! Dat is de knapste prestatie op multiplayer gebied van de afgelopen drie jaar luidt dan ook de stelling. Ook de totale chaos waar de Verenigde Staten zich in verkeerd komt weer voorbij. Na de afgelopen school shooting in Florida is het debat over geweld in games weer opgezweept. Nu gaat de ESA, de organisatie die de E3 organiseert, praten met The Donald over geweld in games en de invloed op jongeren. De stelling luidt: Het is volstrekt belachelijk dat de ESA met Trump gaat praten!

Nog niet uit gedebateerd over deze stellingen, ga gerust verder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch