Menu Premium
Loading...

GELEKT: Battlefield V speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog

02/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zit vandaag voor dit korte nieuwtje achter zijn laptop in plaats van in de studio. Dit komt door niets minder dan de voorbereidingen voor de City League van het aankomend weekend. Toch bespreken we vandaag gewoon een gerucht, nou ja gerucht? EA komt dit jaar weer met een battlefield dat is ondertussen wel duidelijk. Er blijkt nu dus een afbeelding gelekt te zijn waarop te zien is dat de nieuwe shooter de naam, Battlefield V met zich mee gaat dragen.

Volgt Battlefield V gewoon Call of Duty met de WW2 setting?

DICE is uiteraard al een aantal jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de game, dus het kopiëren van Call of Duty zou niet het geval moeten kunnen zijn. Maar is het dan wel slim om nu dan ook met een tweede wereldoorlog shooter te komen? Gaat dit dan wel verkopen? Ook gaan er geruchten dat er weer lootboxes in de game komen. Geld aftroggelen van mensen naast de prijs voor de full-game. Er wordt gezegd dat dit puur cosmetische items worden. Geloven we dit? Zeker als we kijken wat er met bijvoorbeeld een Star Wars Battlefront 2 is gebeurd niet al te lang geleden..

Battlefield 1 heeft het behoorlijk goed gedaan, dus het is wel te verwachten dat deze game hetzelfde gaat doen. Je kan natuurlijk ook gewoon zeggen dat het succes van Call of Duty: WW2 het succes van een nieuwe tweede wereldoorlog shooter juist kan vergroten. Maar is het wel dezelfde doelgroep die ze aanspreken? Zijn Battlefield spelers wel Call of Duty spelers? En wat gaat de nieuwe Call of Duty doen? Gaan zij weer naar een futuristische setting? Of wordt het iets nieuws? En heeft dit invloed op het succes van deze game? JJ heeft in ieder geval zijn informatie paraat en gaat jullie vertellen wat zijn bronnen hem toe fluisteren.

Battlefield V leaked screenshot

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch