Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over gameverfilmingen, Activision en crossplay

14/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iets later dan officieel bedoeld was, maar we zijn er weer met een nieuwe Woensdag Gehaktdag! Koos is weer bijna beter en werd daarom meteen weer voor de camera gesleurd. JJ en Jelle hadden geen tijd, want ze zijn druk bezig met top secret projecten. En alleen Kevin konden we niet voor de camera zetten. Gelukkig was JJ nog wel zo aardig om alle stellingen op papier te zetten, zodat ze niet helemaal in het diepen werden gegooid. De regie was hier ook erg blij mee. Zo konden zij alle polls klaar zetten, zodat iedereen weer live kon mee discussiëren. Check nu Woensdag Gehaktdag over Activision, game verfilmingen en crossplay!

Hoe goed gaat Tomb Raider het doen?

Uiteraard heeft JJ weer wat relevante stellingen op een rijtje gezet. Binnenkort komt namelijk de Tomb Raider film uit. Dat is de zoveelste game verfilming die op het grote scherm verschijnt. Willen we dit wel? Want nadat de World of Warcraft film was uitgekomen, waren er een hoop fans erg teleurgesteld. De kern van de game was namelijk niet goed vertaald. En het lijkt er niet op dat Tomb Raider er een verandering in gaat brengen. De heren hebben hier een mening over en jullie gelukkig ook. Dit samen bekeken, bracht een interessante uitkomst.

“Activision rent weg voor Red Dead Redemption 2!”

Ook wilden we het even hebben over de release datum van de aankomende Call of Duty: Black Ops 4. Normaal gesproken komt de nieuwe CoD uit in november. Nu is de release alleen in Oktober. Wij hebben geruchten gehoord dat de release datum is verplaatst, vanwege Red Dead Redemption 2. Wat vinden wij hiervan? Is Activision nu een schijterd of is het een verstandige zet? We komen er snel achter!

Wat denken jullie over de stellingen? ZIjn jullie het eens? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch