Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met PUBG en Black Ops 4

09/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaa het is weer weekend! Er is vannacht echt een bom ontploft wat betreft nieuwtjes. Er is zoveel nieuwe shit aangekondigd, dat het gewoon teveel was om in één item te proppen. Zo hebben we na het uitspreiden van al het nieuws over verschillende items, nog steeds een Einde van de Week Vrijdag vol met vette nieuwtjes. JJ heeft door alle zieken op de redactie, Sjaak achter zijn bureau getrokken om samen met hem al deze nieuwtjes door te nemen. Check Einde van de Week Vrijdag met PUBG en Black Ops 4!

De makers van PUBG hebben een roadmap voor 2018 naar buiten gebracht, waarin ze verschillende nieuwe dingen aankondigen. Zo zijn ze bijvoorbeeld bezig met maar liefst twee nieuwe maps voor de game. Dat is echter niet al het shooter nieuws van vandaag, zo is er gister ook de eerste teaser van Black Ops 4 getoond.

Gaan we weer vliegen in Black Ops 4?

Gisteren kwam Treyarch met een teaser trailer van Call of Duty: Black Ops 4. De community lijkt blij, als je naar de comments onder de trailer kijkt, maar waarom is dit? En is dit terecht? Wordt dit weer zo’n jetpack shooter? Naast vliegen in de nieuwe Call of Duty is er door Ubisoft een vervolg op een game aangekondigd, namelijk een deeltje twee van de game The Division.

Fortnite naar de telefoon?

Epic Games, de makers van de game Fortnite, hebben naar buiten gebracht dat ze de game ook op de telefoon gaan uitbrengen. Je kan jezelf inschrijven op hun website voor de test versie van de game. Is dit het antwoord op PUBG mobile? Ook Trump komt gek genoeg voorbij in deze ‘Einde van de Week Vrijdag’. Trump had gisteren een afspraak met de ESA en er is een nogal interessant filmpje rondom dit onderwerp verschenen. Nu is het de beurt aan Sjaak en JJ om op dit alles te reageren!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch