Menu Premium
Loading...

Wo Long: Fallen Dynasty Review: Kopen, budgetbak of slopen?

02/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check de Premium Review van Wo Long: Fallen Dynasty voor een uitgebreide discussie over en extra informatie & beeld van dit spel. 

Skate en Steven zeuren JJ al weken aan zijn kop om een code voor Wo Long: Fallen Dynasty. Een spel dat volgens de soulslike fans alles in zich heeft om GOTY 2023 te worden. Wat zou betekenen dat ze beiden, net als in 2022, al in februari hun game van het jaar hebben gespeeld. Maar is dat ook zo? De twee heren kunnen van alles beweren en ja, Team Ninja heeft een ‘proven track record’ als het gaat om het maken van kwalitatief hoogstaande games, maar je moet het spel in kwestie wel eerst gespeeld hebben voordat je het zeker weet. En dat deden beide heren een week lang. Hoe was hen de game bevallen? Was het nog beter dan Nioh en Ninja Gaiden? Kan dat überhaupt? Was het nog uitdagender? Kan het de strijd aan met Elden Ring? De antwoorden ga je zien en horen in de Wo Long: Fallen Dynasty review.

Wo Long: Fallen Dynasty review: Net zo vet als Nioh?

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, actievolle verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de Later Han Dynasty, waarin demonen de Three Kingdoms aanvallen. Spelers vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten met behulp van zwaardvechten gebaseerd op de Chinese krijgskunsten en proberen te overwinnen door de ware kracht van binnenuit te gebruiken.

Producenten Nioh & Bloodborne slaan de handen ineen

De game heeft in principe alles in zich wat het hart van zowel Skate als Steven begeert. Chinese whoop ass vibe, hardcore gameplay en veel mogelijkheden om aan je wapens en uitrusting te knutselen.  Als je dan weet Wo Long: Fallen Dynasty een coöp is van Team NINJA-producenten Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne) dan zou je zeggen dat er weinig fout kan gaan. Of toch? Click snel op de Play button en je weet het.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch