Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wo Long: Fallen Dynasty Premium Review: Team Ninja op zijn best

02/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Steven zeuren JJ al weken aan zijn kop om een code voor Wo Long: Fallen Dynasty. Een titel die volgens hen alles in zich heeft voor GOTY 2023. En dat zou dan betekenen dat ze beiden, net als in 2022, al in februari hun game van het jaar hebben gespeeld. Maar is dat ook zo? Zij kunnen van alles roepen en beweren en ja, Team Ninja heeft een zogenaamd ‘proven track record’ als het gaat om het maken van top notch soulslike games, maar je moet de game wel eerst gespeeld hebben voordat je dat zeker weet. En dat deden beide heren een week lang. JJ schoof aan om dit gesprek te leiden. Hoe was hen de final build van de game bevallen? Was deze game nog beter dan Nioh en Ninja Gaiden? Nog uitdagender? Kan het de strijd aan met Elden Ring? De antwoorden ga je zien en horen in de Wo Long: Fallen Dynasty review.

Wo Long: Fallen Dynasty review: Net zo vet als Nioh en Ninja Gaiden?

Wo Long: Fallen Dynasty volgt het dramatische, actievolle verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de Later Han Dynasty, waarin demonen de Three Kingdoms aanvallen. Spelers vechten tegen dodelijke wezens en vijandelijke soldaten met behulp van zwaardvechten gebaseerd op de Chinese krijgskunsten en proberen te overwinnen door de ware kracht van binnenuit te gebruiken.

Producenten Nioh en Bloodborne slaan de handen ineen

De game heeft in principe alles in zich wat het hart van zowel Skate als Steven begeert. Chinese whoop ass vibe, zeer pittige gameplay en uitgebreide mogelijkheden om aan je wapens en uitrusting te prutsen.  Als je dan weet Wo Long: Fallen Dynasty een gezamenlijke creatie is van Team NINJA-producenten Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne) dan zou je zeggen dat er weinig fout kan gaan. Of toch?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch