Menu Premium
Loading...

Wo Long: Fallen Dynasty Battle of Zhongyuan DLC Review

06/07/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de review van Skate en Steven van Wo Long: Fallen Dynasty hebt gezien of gaat zien, dan weet je dat beiden enorm in hun nopjes waren met de game. Wie weet wel GOTY 2023. De game is gemaakt door Team Ninja, een developer met een ‘proven track record’  als het gaat om het maken van top notch soulslike spellen. Skate en Steven  gaven zelfs aan dat het spel de kwaliteit van Nioh en Ninja Gaiden zelfs benaderde of soms zelfs overtrof. Sinds kort heeft Wo Long: Fallen Dynasty ook DLC (als onderdeel Season Pass) en die heet Battle of Zhongyuan. In deze video legt Skate nog een keer uit waarom je Wo Long moet spelen en of deze DLC iets toevoegt aan de magie van de base game. Dit is de Wo Long: Fallen Dynasty Battle of Zhongyuan DLC Review.

Wo Long: Fallen Dynasty Battle of Zhongyuan DLC Review: Voegt de DLC echt wat toe?

De base game van Wo Long: Fallen Dynasty volgde het dramatische verhaal van een naamloze militiesoldaat die vecht om te overleven in een duistere fantasieversie van de Han Dynasty. Een tijd waarin allerlei demonen de Three Kingdoms aanvallen. De Battle of Zhongyuan DLC geeft de speler een nieuw avontuur. Je volgt dit keer het verhaal van het leger van Cao Cao. Zij maken plannen om hun invloed in de Zhongyuan-regio uit te breiden nadat de anti-Dong Zhuo-coalitie is ingestort. En dat levert vanzelfsprekend volop actie op.

Achter Wo Long zitten de producenten van Nioh en Bloodborne

Wo Long heeft in principe alles in zich wat het hart van zowel Skate als Steven begeert. Chinese whoop ass vibe, pittige gameplay en uitgebreide mogelijkheden om aan je wapens en uitrusting te prutsen. De titel is tot stand gekomen dankzij een innige samenwerking tussen Fumihiko Yasuda (Nioh) en Masaaki Yamagiwa (Bloodborne). En dan weet dat je dat kwaliteit vrijwel een garantie is. De DLC bevat een berg nieuwe content, waaronder nieuwe missies, nieuwe wapens, nieuwe vijanden en meer. Was het genoeg om het plezier dat Skate met de basegame had, voort te zetten?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch