Menu Premium
Loading...

Wie is de meeste wrede bad guy uit de Far Cry-serie?

17/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video over Far Cry net als jullie hier voor het eerst op de site.

Als er één ding is waar Far Cry om bekend staat, wat de serie goed maakt, dan is het natuurlijk de aanwezigheid van de villain. Een Far Cry zonder een goede bad guy is vaak minder sterk.  Nu de launch van Far Cry 6 steeds dichterbij komt (7 oktober) willen we gaan bekijken wat nu de beste bad guy uit de gehele serie is. Van deeltje 1 dat uitkwam in 2004 tot aan de evil Joseph Seed uit deel 5. Gaat het de legendarische Vaas worden of toch Pagin Min?

Wordt het Vaas, Pagan Min of toch Joseph Seed?

Drie fans van de serie hebben achter de desk plaats genomen: Boris, Jelle en JJ. Zij lopen gezamenlijk door de volledige geschiedenis van de serie heen. Welke bad guy vonden ze tof en welke minder? En wat moet een goede bad guy eigenlijk voor eigenschappen hebben. Je ziet het in het item over de beste bad guys van Far Cry.

Far Cry kende een hoop fijne villains

De meeste gamers kennen Vaas Montenegro en Pagan Min wel. De serie telt echter veel meer bad guys en girls. Deel 1 gaf ons Krieger, Deel 2 The Jackal. Deel 3 kwam Vaas en Hoyt Volker, terwijl Deel 4 Pagan Min toonde. Primal leverde Batari + Ull op, Deel 5: Joseph Seed en tot slotte New Dawn The Twins. Er valt dus een hoop te bespreken. En hoe staan zij ten opzichte van de schurk uit het aankomende deel 6. Heeft Anton Castillo het in zich om het kaliber van ‘Vaas’ te bereiken. Je ziet en hoort het in deze video die vol zit met foute gasten.    

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch