Menu Premium
Loading...

Welke PlayStation games geven ons het echte PlayStation gevoel?

23/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit item is aftrap van de 25 jaar PlayStation Week! We vieren de verjaardag van de consoles van Sony met vier fikse Premium Items. Items die helemaal draaien om onze beleving en belevenissen op de befaamde consoles. In dit eerste item kijken youngsters Jelle, Daan en Koos samen terug op hun relatie met de PlayStation consoles en games. Wat waren de games die de PlayStation voor hen echt tot hun favoriete platform maakten? Wat waren games die 100% PlayStation aanvoelden? Wat zijn de titels waaraan de heren denken als zij de naam ‘PlayStation’ horen? Je ziet in dit uitgebreide item.

A trip down memory lane

Over een kleine twee maanden kunnen we eindelijk gamen op de PlayStation 5! Maar het is altijd belangrijk (en tof) om terug te blikken op wat daaraan vooraf ging. Daarom kijken wij terug naar de vorige console generaties. Van de Playstation 1 tot aan de PlayStation 4! De huidige generatie heeft PlayStation gedomineerd met titels zoals God of War en het meest recentelijk nog: Ghost of Tshushima. Maar ook de vorige consolegeneraties wist Sony doorgaans ‘winnend’ af te sluiten met titels zoals Uncharted 1 t/m 3 en The Last of Us. De geschiedenis van PlayStation zit vol met legendarische franchises. Maar zijn dit ook de franchises die de drie als eerste te binnen schieten wanneer ze denken aan de PlayStation? Of weten ze jullie te verrassen met hun keuzes?

PlayStation heeft gedomineerd

Van de PlayStation 1 tot en met de PlayStation 3 wist Sony veel goeie games uit te brengen. Maar de laatste jaren leek het wel alsof ze bijna niks fout konden doen. Tuurlijk kwam er hier en daar wel eens een titel uit die niet heel goed werd ontvangen. Maar feit is dat er heel veel goeie PlayStation exclusives zijn uitgekomen op de PS4. En met deze titels lijkt er een mooie toekomst op de PS5 in het verschiet te liggen. Dus kom maar op met die dertigste verjaardag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch