Menu Premium
Loading...

Ghost of Tsushima Review – Kopen, budgetbak of slopen?

15/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is ie dan, de Ghost of Tsushima review voor de PS4 (Pro). Volgens onze Jelle mogelijk nu al de review van het jaar. In elk geval, als het aan hem ligt. Want, daar hebben we ook nog Skate die zijn hoofd iets koeler weet te houden wat dat betreft.

Ghost of Tsushima is de nieuwe game van Sucker Punch Entertainment. Voorheen bekend van games zoals Infamous en Sly Cooper. Zo komen ze op de valreep van het einde van deze console generatie nog één keer met een hele dikke AAA titel.

The way of the Ghost

De game speelt zich af in het jaar 1274. De Samurai krijgers vormen de ruggengraat van oud-Japan. Tot de pleuris uitbreekt natuurlijk. Het Mongoolse Keizerrijk valt het eiland van Tsushima binnen en begint behoorlijk huis te houden onder de lokale bevolking. Jij bent als speler Jin, één van de allerlaatste Samurai, en het is aan jou om terug te slaan. Eervolle en traditionele vechtstijlen zullen niet genoeg zijn en dus is het aan jou om een nieuwe stijl te introduceren. The Way of the Ghost. Bewapend met je skills en een katana is het aan jou om Japan te bevrijden.

Sucker Punch onthulde Ghost of Tsushima tijdens de Paris Games Week

Zo’n drie jaar geleden werd de game voor het eerst uit de doeken gedaan. Dat gebeurde tijdens de PlayStation Experience op de Paris Games Week. De gehele redactie stond te springen om de prachtige beelden en de ongelofelijk wrede setting. Jelle dreigde zelfs ontslag te nemen als hij deze game niet zou mogen reviewen. Wie zet je er dan bij de Ghost of Tsushima review naast he? Dat kan er eigenlijk ook maar één zijn. Mr. Sekiro aka Skate the Great. Want als er iemand weet hoe je met een katana moet omgaan, dan is hij het wel.

Deze kortere open review wordt mogelijk gemaakt door de support van onze Premium bazen. Mocht je nou meer willen weten over de game, vergeet dan ook zeker niet de Premium review te checken. Skate en Jelle gaan meer dan een uur los over alle ins en outs van deze game. Een bom van enthousiasme en passie die je eigenlijk niet kan weerstaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch