Menu Premium
Loading...

Welke afspraken hebben we staan op de E3 van 2019?

04/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan natuurlijk niet alleen naar de E3 om hamburgers te eten in L.A. We hebben ook afspraken gemaakt! En dankzij premium kunnen we de games checken die jullie het allertofste vinden, en de games die wij het allertofste vinden natuurlijk, dat ook. Jelle, Koos en Daan nemen de afspraken door waar ze heen gaan. JJ heeft de afspraken voor ze gemaakt en dat zorgt voor de nodige verassingen!

Mogen de mannen naar hun favoriete games op de E3?

Gaan de mannen voor de vibe naar de E3? Of toch vooral voor de games? Jelle gaat helemaal voor de games. En is het dan even lekker dat we niet meer verplicht zijn om naar bepaalde afspraken te gaan. Daan en Jelle hebben precies dezelfde smaak en dus gaat een van de twee sowieso toffe games moeten missen. Naar de Xbox persconferentie gaan Jelle en Koos, Daan gaat echter wel proberen stiekem naar binnen te komen. Koos wil perse Halo Infinite zien, en de nieuwe Xbox console die wordt verwacht natuurlijk!

Wie mag er naar Bethesda?

Koos moet al lachen als hij iets mag vertellen over de Bethesda persconferentie. Jelle en Koos gaan er naar binnen, hebben ze er een beetje zin in? Er moet echter wel een beetje gerend worden richting de Bethesda persconferentie… Daan mag helemaal in zijn eentje naar de nieuwste Call of Duty, hoe blij is hij hier mee? We geven verder niet te veel weg, daarvoor moet je de video kijken! Koos mag echter helemaal niet naar Borderlands, gaat hij Daan omleggen om er wel naar binnen te komen? Wij beginnen er ontzettend veel zin in te krijgen, in die E3! En we hopen jullie ook. Laten we er een geweldige week van maken samen.

Drop je vragen en reacties in de comments hieronder. Die zijn namelijk altijd welkom!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch