Menu Premium
Loading...

E3 2019 Vooruitblik: EA, Activision, Nintendo en Bethesda

02/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de hoogste tijd om vooruit te blikken op de E3, dit gaan we doen met Skate, Boris en JJ. Wat gaat er allemaal gebeuren op de E3 van dit jaar? We nemen de verschillende partijen door! Ben je er klaar voor? Let’s fucking go!

EA komt met Star Wars en…?

EA komt met een Star Wars game en Boris heeft daar helemaal geen zin in. Skate ook niet, maar hij denkt wel dat het een toffe game gaat worden. Daarnaast komt EA natuurlijk met de nodige sport games, en gaan we ooit nog iets horen over Anthem?

Call of Duty gaat weer tof worden?

We gaan vast ook de nieuwe Call of Duty zien op de E3 van 2019, gaat de game weer tof worden? Boris vindt Call of Duty een moetje en denkt niet dat het ons gaat wegblazen. Kijk jij uit naar de nieuwe Call of Duty?

Nintendo Direct

Nintendo komt natuurlijk weer met een Nintendo Direct. Wat gaan ze tonen? De mannen bespreken het en hebben er zin in! Welke Mario’s, Zelda’s of gezellige games gaan we op de E3 zien dit jaar van Nintendo?

Sony is er niet.

Sony is niet aanwezig. Death Stranding werd natuurlijk voor de E3 al getoond, maar komen ze met nog meer zo rond de E3? Gaan we The Last of Us 2 zien tijdens of na de beurs?  Ook Bethesda heeft enorm veel te winnen dit jaar tijdens de E3, dus het gaat erg interessant zijn wat zij gaan doen!

Waar kijken jullie het meest naar uit? Zijn er partijen die absoluut het meest interessant voor je zijn? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen over de E3! Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in, we hopen jullie ook!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch