Menu Premium
Loading...

Watch Dogs: Legion Preview – ‘Je kan dus straks écht iedereen rekruteren’

08/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is daar dan het lang verwachte aankomende derde deel in de  Watch Dogs reeks. Het heeft even geduurd voordat we überhaupt wat meer te zien kregen van de game. Nadat de game een keer werd uitgesteld, kunnen we nu eindelijk zelf aan de slag met het spel wat alles draait om hacken. Jelle kreeg weer een verbinding met Parijs en kon een aantal uur met het spel aan de slag. Vooraf waren de verwachtingen niet hoog gespannen. De trailers leken steeds meer de schijtlollige kant op te gaan. Beetje Saints Row-achtig. Klopt dat gevoel of wijst de eerste speelsessie met Watch Dogs: Legion op een totaal andere aanpak? Jelle en JJ gaan het je vertellen in deze Watch Dogs: Legion preview.

‘Alles, maar dan ook alles en iedereen vallen te hacken’

Watch Dogs Legion gaat zich afspelen in post Brexit London. Super dik natuurlijk, want wie wil nou niet een bad ass hacker spelen in deze sfeervolle Engelse stad. Maar op welke manier leeft deze stad in de game? Is het erg druk? En kun je ook daadwerkelijk in de huid kruipen van elke NPC? Hoe die je dit, hoe weet je wie je moet hebben en hebben jouw acties invloed op het recruteren van NPC’s? Al die vragen gaan we beantwoord krijgen in de preview.

Nog even geduld..

We moeten nog even wachten totdat de game gaat verschijnen. Op 29 Oktober 2020 mogen we allemaal aan de slag gaan met deze titel. Hij komt uit voor de PS4, Stadia, PC & Xbox One. Dan vraag je jezelf natuurlijk af ‘waar blijft de next-gen versie?’ Geen zorgen, Watch Dogs Legion verschijnt later ook nog op de PS5 en de Xbox Series X. Hoe de game op dit moment speelt en aanvoelt, dat zie en hoor je in deze Watch Dogs: Legion Preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch