Menu Premium
Loading...

Watch Dogs 2 Review

15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk maar uit, want voor je het weet hebben Boris en Skate jouw computer gehackt. De heren zijn al een aantal dagen flink aan het hacken geslagen in Watch Dogs 2 en vertellen je alles over de game in deze Watch Dogs 2 Review!

Watch Dogs 2 is een open wereld game waarin jij onder meer van alles kunt hacken. In de game speel je als Marcus Holloway die samenwerkt met hackersgroep Dedsec. De game is gemaakt door Ubisoft en is op 15 november uitgekomen voor de PC, Playstation 4 en Xbox one.

Ubisoft kwam 2 jaar geleden met een volledig nieuwe franchise genaamd Watch Dogs. Een open wereld game waarin je kan doen en laten wat je wil en voornamelijk heel veel kunt hacken. Watch Dogs werd in 2014 groots aangekondigd, maar toen de game uitkwam viel deze bij veel gamers toch een beetje tegen. Ubisoft heeft geluisterd naar het commentaar op het eerste deel en Skate en Boris vertellen je in deze review of dat terug te zien is in Watch Dogs 2.

Benieuwd wat wij van Watch Dogs 2 vinden en ben je nog aan het twijfelen of je de game in huis wil halen? Ga er dan maar even goed voor zitten en druk op die playknop voor de enige echte Watch Dogs 2 Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch