Menu Premium
Loading...

Watch Dogs: Legion Premium Review – Is rekruteren gimmick of revolutie?

28/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Join the Resistance! Koos en Jelle hebben er het afgelopen weekend flink op los kunnen hacken in de nieuwste game van Ubisoft. Watch Dogs Legion speelt zich af in een post-Brexit Londen waarin hacken centraal staat. Als lid van de hackersgroep Dedsec sta jij op tegen de regering. Maar dit doe je niet als één en hetzelfde personage. De gimmick van Watch Dogs Legion is dat je elke “AI” in de game kunt rekruteren. Op dat moment verandert deze “AI” opeens in een speelbaar karakter. De vraag is nu of dit rekruteren een gimmick is of daadwerkelijk van toegevoegde waarde voor de gameplay. Het antwoord krijg je in deze Watch Dogs Legion Premium Review.

Watch Dogs Legion is hacken in een post-Brexit Londen

Ubisoft stopt altijd heel veel tijd in de werelden waarin hun games zich afspelen. Dit valt bijvoorbeeld te goed zien aan hoe groots en gedetailleerd de Assassins Creed games in het oude Egypte of Griekenland waren. Hoe geeft Ubisoft  Londen in deze game weer? Iedereen kent de hotspots zoals De Big Ben of Picadilly Circus. Zijn ze dit keer net zo mooi en gedetailleerd uitgewerkt als bij de vorige delen? Leeft de wereld ook een beetje? En zijn de AI’s die je kunt rekruteren een beetje verschillend van karakter en hebben ze echt een eigen verhaal? Jelle en Koos keken er uitgebreid naar.

Maskertjes, rekruteren en nog eens maskertjes..

Als er iets was wat opviel in de voorgaande trailers van deze game waren het de vele maskers, de neon kleuren en de lolligheid. Het leek wel bijna een soort van Saints Row. Maar Toen Jelle onlangs een preview sessie van Watch Dogs Legion deed, viel het hem heel snel op dat dit allemaal reuze mee viel wat betreft de schijtlolligheid. Lag dat aan het stuk wat Jelle in de preview sessie voorgeschoteld kreeg of is de hele game een stuk serieuzer dan vooraf gedacht? Alle antwoorden kun je aantreffen in deze uitgebreide Premium review.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch