Menu Premium
Loading...

Wat zijn volgens ons de beste games op PlayStation Now (part 2)

03/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één klein voordeel is aan het steeds maar binnen hangen, dan is het wel dat we veel meer tijd hebben om te gamen. En dat kun je goed zien ook, want de games vliegen de winkels uit. Maar, er is, zoals altijd bij positieve zaken, een mits. En dat betreft de hoeveelheid centen die je beschikbaar hebt. Ooit zijn die op. En als je tijdens een lockdown die nu al meer dan een maand duurt, om de zoveel tijd een nieuwe game van zestig euro moet aanschaffen, dan gaat dat hard. Daarom zijn streaming services als Xbox Game Pass en PlayStation Now zo handig. Voor een schappelijk bedrag kun je honderden games spelen.

PlayStation Now biedt 750 games

Logisch dan ook dat steeds meer gamers een abonnement op een van deze services nemen. Vervolgens is het in het aanbod duiken en de parels er uit vissen. En dat is best een stevig stukje werk. PlayStation Now bezit momenteel 750 (je leest het goed) speelbare games. En daar zitten veel prachtige titels tussen, maar ook genoeg games die je nog niet aan je grootste vijand zou willen geven. Omdat we bij Gamekings allemaal fan zijn van PS Now , leek het ons een handig idee om een aantal presentatoren te vragen wat hun favoriete games zijn op deze service. Oftewel, wat is ieders top 3 favo games op PlayStation Now.

Jelle, Koos, Emiel en Boris stellen hun persoonlijke top 3 samen

Ook deze aflevering draait alles om Jelle, Koos, Emiel en Boris. Wat zijn hun drie favoriete games? En wat zijn hun tips? Want die geven ze ook nog. Games die de top 3 niet hebben gehaald, maar de moeite van het vermelden wel meer dan waard waren. Vorige week kon je de top 3’s van Skate, JJ en Daan al checken. Dan heb je alles netjes op een rij. Veel plezier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch