Menu Premium
Loading...

Wat zijn volgens ons de beste games op PlayStation Now (part 1)

25/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één klein voordeel is aan het steeds maar binnen hangen, dan is het wel dat we meer uren hebben om te gamen. En dat is te merken ook, want de games vliegen over de toonbank. Maar, er is, zoals altijd weer een mits. En dat betreft de diepte van jouw portemonnee. Ooit is die leeg. En als je tijdens een lockdown die nu al meer dan een maand duurt, om de zoveel tijd een nieuwe game van zestig euro moet aanschaffen, dan gaat dat hard. Daarom zijn streaming services als Xbox Game Pass en PlayStation Now zo handig. Voor een schappelijk bedrag kun je honderden games spelen.

Het aanbod op PlayStation Now is immens

Logisch dan ook dat steeds meer gamers een abonnement op een van deze services nemen. Vervolgens is het in het aanbod duiken en de parels er uit vissen. En dat is best een klus. PlayStation Now bezit momenteel 750 (je leest het goed) speelbare games. En daar zitten heel veel prachtige titels tussen, maar ook genoeg spellen die je nog niet aan je grootste vijand zou willen geven. Omdat we bij Gamekings allemaal ook fan zijn van PS Now , leek het ons een leuk idee om een aantal presentatoren te vragen wat hun favoriete games zijn op deze service. Oftewel, wat is ieders top 3 favo games op PlayStation Now.

Daan, JJ en Skate stellen hun persoonlijke top 3 samen

Ook deze aflevering trappen Daan, Skate en JJ af. Wat zijn hun drie favoriete games? En wat zijn hun tips? Want die geven ze ook nog. Games die de top 3 niet hebben gehaald, maar de moeite van het vermelden wel meer dan waard waren. Volgende week zijn Boris, Jelle, Koos en Emiel aan de beurt om voor beide services te bepalen wat hun tips en toppers zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch