Menu Premium
Loading...

Wat zijn legendarische games die je 100% op de PC moet spelen

16/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is de ‘PC Maart’. Een maand lang lekker veel footage over gamen op de PC. Immers, nu Xbox al haar games al naar de PC brengt en de PlayStation dat ook steeds vaker doet, lijkt de personal computer toch echt de place to be voor gamers. Nu deze maand in het teken staat van de PC, vroegen we ons af wat nou eigenlijk de games zijn voor ons die wij als 100% puur PC gaming zien. Als games die op dat platform het beste tot zijn recht komen. Die onze liefde voor de PC de afgelopen decennia hebben gevormd. In deze video nemen Koos, Boris en Steven hun persoonlijke lijstjes met legendarische PC-games door. En dan weet je dat het gekwetter los gaat barsten.

Drie man doken in hun PC-geschiedenis

Koos, Boris en Steven gamen inmiddels al jarenlang op de PC. Dat mag voor niemand een verrassing meer zijn. Maar wat zijn dan de games die ze met de meeste plezier hebben gespeeld op dat platform? Die het meest indruk hebben gemaakt? Zijn het games waarin de muis of toetsenbord onontbeerlijk was? Of juist spellen die draaiden om brute graphics? Zijn het vooral nieuwe games of meer de klassiekers die de tand des tijds prima hebben weten te doorstaan? Je hoort en ziet hun antwoorden in deze video.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch