Menu Premium
Loading...

Wat zijn de meest teleurstellende games van 2020?

31/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leven van een gamer is niet altijd even makkelijk. Soms wacht je jaren op een specifieke titel, om er vervolgens achter te komen dat de game toch niet echt iets met je doet. Soms weet een game de hype niet waar te maken, soms weet een vervolg het niveau zijn zijn voorganger niet te halen, en soms is een game gewoon heel slecht. Vandaag nemen de mannen een kijkje naar hun meest teleurstellende games van 2020. Want ook qua gaming was 2020 af en toe behoorlijk teleurstellend.

8 jaar gewacht

2020 was het jaar dat Cyberpunk 2077 officieel te spelen was voor iedereen met een PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Stadia en PC. Maar of je het nou echt te spelen kan noemen, is een andere vraag. Zo ik de game kwalitatief heel verschillend per platform. Op een krachtige PC is de game heel goed te spelen, op Stadia werkt de game ook prima. Het zijn voornamelijk de consoles die het lastig hebben. Met name de PS4 en Xbox One. En aangezien het grootste percentage aan console gamers nog gewoon op een wat oudere console gamen. Was de teleurstelling behoorlijk groot toen de game het heel lastig had op deze consoles. Maar zou de game ook tussen de Gamekings redactie’s meest teleurstellende games van 2020 zijn terecht gekomen.

Een fout in het verhaal?

Er zijn games die volledig om hun gameplay draaien, en games die volledig om het verhaal draaien. En soms maken games die voornamelijk om hun verhaal draaien, wel eens een keuze die niet iedereen blij maakt. Er was in 2020 met name een game die veel kritiek over zich heen heeft gekregen vanwege zijn verhaal en hoewel ik de naam niet ga spoelen, kan ik wel een kleine hint geven: Ik ga nooit meer in m’n leven golven. Wat zouden de meest teleurstellende games van 2020 zijn, volgens de Gamekings redactie?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch