Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077 Review 2.0: ‘Night City is waanzinnig maar voelt ook leeg’

23/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden hebben Jelle en Boris hun eerste impressies gegeven over Cyberpunk 2077. Vandaag gaan we een stapje verder. Boris, JJ en Daan hebben ieder tientallen uren besteed in Night City. Ze zitten nu klaar om hun mening te delen over de inmiddels buitengewoon spraakmakende game van CD Projekt Red. Toen de game uitkwam was dat in een erg ruwe staat, maar ondertussen heeft de game al een paar patches gehad en dus hebben onze mannen de game beter kunnen spelen. Zeker op de PC. Wat vinden dit trio van Cyberpunk 2077?

Torenhoge verwachtingen

De laatste twee weken zijn redelijk zwaar geweest voor CD Projekt Red. De game waar veel mensen op gehoopt hadden, bleek niet het product te zijn geworden dat uiteindelijk uitgebracht werd. De verwachtingen waren torenhoog, maar mede door glitches, crashes en verwijderde features heeft de game die verwachtingen het nodige geweld aangedaan. Zo is de game voor een groot percentage gamers bijna niet speelbaar. Dit gaat om de gamers met een PS4 of Xbox One in huis. Die hebben het zwaar te verduren. Op de PS5, Xbox Series X, Google Stadia en PC gaat het zeker niet perfect maar wel een (heel) stuk beter.

Een game met twee kanten

Je moet als game behoorlijk wat dingen fout doen om verwijderd te worden van de PlayStation Store. Maar het kan toch niet zo zijn dat CD Projekt Red er helemaal niks meer van kan? De drie heren zijn gaan zitten om ook de positieve kanten te gaan opzoeken. Want dat het spel op de current gen niet speelt weten we nu wel. Op de PC is dat anders. En wat voor potentie toont het spel daar? Je ziet en hoort het in de Cyberpunk 2077 Review 2.0.  De derde versie met een aantal andere presentatoren volgt in 2021.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch