Menu Premium
Loading...

Wat zijn de meest gespeelde games van 2020?

02/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij bij Gameking spelen bij elkaar, per jaar wel zo’n honderden games. De één blijven we een lange tijd doorspelen, de ander daar zijn we zo klaar mee. Ook dit jaar zijn er nieuwe games uitgekomen die ons met beide handen vast wisten te pakken, en ons niet meer loslieten. In dit item neemt de Gamekings redactie een kijkje naar wat hun meest gespeelde games van 2020 zijn.

Multiplayer en nog eens multiplayer

Dat multiplayer vaak de voorkeur krijgt boven sinleplayer dat kunnen wij ook wel zien aan het lijstje van de Gamekings redactie. Hierin zien wij veel verschillende games die draaien om hun multiplayer. Het is logisch dat spelers doorgaan met het spelen van multiplayer games, aangezien deze altijd doorgaan. Een singleplayer game zal op een gegeven moment zijn einde bereikt hebben. Terwijl er in een multiplayer toch altijd wel een vorm van competitie zal blijven. Of het nou een sportgame is, een battle royale of een online MMORPG is, er is altijd wel iets te doen in een multiplayer game. Maar welke games staan dan precies in het lijstje van de meest gespeelde games van 2020?

Lekker veel doodgaan

Hoewel voornamelijk de competitie niet zal verdwijnen in multiplayer games, zijn er toch wel een paar singleplayer games waarvan je dit ook kan zeggen. Zo zijn er soms zulke moeilijke games, dat doodgaan een deel van de gameplay wordt. Je leert van jouw fouten en falen, oftewel je leert van het doodgaan. En dit jaar zijn er wel een paar titels uitgekomen waarin doodgaan jou uiteindelijk sterker zal maken, zoals bijvoorbeeld Hades. En wij hebben op de redactie natuurlijk ook een paar fans van hele moeilijke games. Maar welke games zijn dat precies? Daarvoor zou je toch echt dit item moeten bekijken. Want dit zijn de meest gespeelde games van 2020, van de Gamekings redactie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch