Menu Premium
Loading...

Hades Review – Kopen, budgetbak of slopen?

09/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kevin en JJ zijn bij elkaar gekomen om het te hebben over Hades. Hades is een rogue like action role-playing game waarin de speler Zagreus, de zoon van Hades, speelt. Het doel is om van de onderwereld naar Mount Olympus te geraken. Waar hebben we dat eerder gehoord? Om dit te doen moet je door een random series van kamers met vijanden pendelen, zonder dood te gaan. Want dood gaan betekent het verliezen van jouw progressie en dus overnieuw beginnen. Is deze game de ultieme uitdaging? Kom erachter in de Hades Review!

Vechten, doodgaan, beter worden, overleven!

Zoals eerder vermeld is het de bedoeling voor Zagreus om de onderwereld te verlaten. Dit doet hij door zich een baan te vechten door random kamers. De speler weet daardoor dus niet van te voren weet wat hij of zij aan zal treffen. Dit maakt het goed voorbereiden van jouw karakter belangrijk. Hoe verder je komt in een kamer, hoe groter je verlies bij het doodgaan. De speler krijgt namelijk gifts en verdiensten bij het afronden van een kamer. Mocht de speler er in slagen de kamer te overleven dan behoudt hij zijn spullen en progressie. Gaat hij dood dan verliest hij zijn spullen en progressie en ben je terug bij af. Lekker dan…

Een mooie toevoeging

Hades is gemaakt door Supergiant Games. Die kun je kennen van onder andere: Pyre en Transistor. Hoewel Supergiant Games, nog niet heel veel games heeft gemaakt, vier stuks om precies te zijn, hebben ze wel een goeie naam voor zichzelf weten te creëren. Zo zijn al hun games goed ontvangen door critici en fans. Met Hades proberen zij om een volgende goede titel toe te voegen aan hun CV. Is Supergiant Games er in geslaagd om Hades even goed, of zelfs beter te maken dan de voorgaande games? Er is maar één manier om daar achter te komen. Check hier de Hades Review.
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch