Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Wat was uiteindelijk de beste game van Fabulous February?

10/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De waanzinnige maand van februari is voorbij. Aan al het moois komt een keer een eind. En maart is ook niet verkeerd. Dus we hoeven niet cold turkey te gaan. Na tal van dikke game releases is het tijd om te bekijken wat de beste game van deze letterlijk en figuurlijk waanzinnige periode is geweest. Wie heeft er in onze ogen gewonnen? Welke game heeft onze hart gestolen. En welke vielen er onverwacht toch tegen? Wat maakte de beste game nu precies de beste game? Was het de keiharde actie? Of toch wat meer het verhaal of de graphics? Je gaat het allemaal zien en horen in dit Premium item over de beste game van Fabulous February.

Wat maakt iets de perfecte game?

Met de releases van Elden Ring, GT 7, Dying Light 2, Horizon Forbidden West, Destiny  2: The Witch Queen, Sifu en nog veel meer, werden we de afgelopen maand overladen met top games. Maar er kan er maar één de beste zijn. Welke titel gaat met die eer strijken? En waarom is dat? Wordt het misschien onze Nederlandse Horizon Foribidden West of kreeg The Witch Queen de meeste stemmen bij ons ‘panel’. Of toch Elden Ring?

Wat is de beste game van februari?

Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat we niet kunnen kiezen op de redactie. Zoveel games en zoveel verschillende smaken. Mogelijk verschillen de meningen te zeer van elkaar. Sifu was waanzinnig. Horizon Forbidden West, Elden Ring en Dying Light 2: Stay Human scoorden goed. Wat te denken van de laatste Total War: Warhammer? De keuze gaat niet makkelijk zijn. Maar JJ gaf vooraf wel aan, er moet een winnaar komen. Omdat dit nu eenmaal leuk is. Kom er maar uur met elkaar. Al duurt het een uur. Het resultaat van de felle discussie ga je zien en horen in het item over de beste game van onze Fabulous February.

Wat was de allerbeste game van Fabulous February? Laat het ons weten via het volgende formulier! https://buff.ly/3CzIGK7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch