Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Horizon Forbidden West Premium Review [Fabulous February]

22/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Horizon Forbidden West is mogelijk de grootste Nederlandse game productie aller tijden. Bedacht en gemaakt in Amsterdam door de ontwikkel-bazen van Guerilla Games. Dik 350 mensen hebben vlakbij de Dam vier jaar lang gewerkt aan dit spel. En nu is hij dan eindelijk af en uit. Daarom de hoogste tijd voor de grote Premium review van mogelijk de game waar we als Nederland het meest trots op kunnen zijn. Nog trotser dan op A2 Racer. En ja, dat kan. Zit Horizon Forbidden West inhoudelijk goed in elkaar? Hoe zit het met het verhaal? Het punt waar Guerrilla in het verleden nog wel eens een kleine steek liet vallen. Moet je dit spelen op de PS5 of kan het ook prima op de PS4? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium Review van Horizon Forbidden West.

De game speelt zich af in de 31e eeuw

Het eerste deel genaamd Horizon Zero Dawn kwam uit in 2017. Nu, vijf jaar later, kunnen we losgaan met het vervolg Forbidden West. Wat doet dit deel anders dan haar voorganger? In Forbidden West speel je nog steeds met het hoofdpersonage Aloy. Een toffe chick met rood haar die haar weg probeert te vinden in de nieuwe tijd. Het is duizenden jaren nadat de het merendeel van de mens zoals we die nu kennen, uitgestorven is. In het spel worden ze ‘The Old Ones’ genoemd. En ze hebben een hoop achtergelaten. Van oude ruïnes tot aan robotachtige wezens. Wat gaat Aloy beleven in dit deel? Huey, Jelle en Koos vertellen het je.

De Premium review van Horizon Forbidden West

Hoe zit Forbidden West inhoudelijk in elkaar als het gaat om de main en side quests? Zijn er echt verschillende verhaallijnen en word je onderweg genoeg met afwisseling geconfronteerd? Hoe lang duurt de game en is er een reden om het opnieuw te spelen? En natuurlijk de vraag of dit de mooiste game op de PS5 is? En komt die shine ook over op de PS4? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium review van Horzion Forbidden West.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch