Menu Premium
Loading...

Wat krijgen we wel en niet te zien tijdens de ‘E3’-presentaties

06/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI & Philips Hue. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Zowel MSI als Philips Hue hebben inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Aanstaande vrijdag is het zover. Dan begint de GKE3 24. In drie dagen tijd krijgen we drie grote en belangrijke E3 presentaties voorgeschoteld. Te weten Summer Game Fest op vrijdag (23:00 uur), Xbox Showcase op zondag (19:00 uur) en Ubi Forward op maandag (21:00 uur). Altijd feest dus, helemaal omdat we bij Gamekings de boel gaan restreamen met (YouTube) en zonder (Twitch) commentaar. Vraag is nu alleen of we de hypemeter al lekker kunnen oppoken of dat je fiks aan expectation management moet gaan doen. JJ dook social media en het web op en probeerde te achterhalen welke games je zeker kunt gaan zien, welke niet absoluut niet en welke geruchten er de ronde doen.

Wat belooft de wreedste show te gaan worden?

In deze video probeert JJ zin van onzin te scheiden. Welke games gaan we straks 100% zeker zien en welke niet. Is het aanbod van zekerheidjes al genoeg om te kunnen spreken van een mooie avond? Of valt het wat magertjes uit? En welke van de drie shows springt er in positieve zin uit en welke in negatieve zin? Krijgen we titels als Borderlands 4, Avowed, Splinter Cell Remake, Gears of War 6, GTA 6, Kingdom Hearts 4 en Fable 4 te zien of kun je deze games allemaal afstrepen? In deze video krijg je op al die vragen het antwoord.

Check de E3 presentaties bij Gamekings met én zonder commentaar

Alle drie de shows kun je op onze Twitch en YouTube kanalen gaan bekijken inclusief voor- en nabeschouwing. Nieuw dit jaar is dat je op Twitch de presentatie ZONDER commentaar kunt bekijken en op YouTube MET commentaar. Wil je onze vreugde of juist teleurstelling horen, dan is YouTube vanaf vrijdag jouw plek.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch