Menu Premium
Loading...

Wat brengt de ‘E3’ dit jaar? Van Avowed tot Splinter Cell & GTA 6

14/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 mag dan wel officieel voorgoed gecancelled zijn, bij ons gaat het gewoon door. We laten ons dat feestje niet afnemen. Daarvoor is het te leuk en zijn er teveel sweet memories. En dus kun je ook dit jaar de E3-magie inclusief de bijbehorende gezellige sfeer met ons gaan beleven. Dit is de aftrap. Het verheugen op moment. We hebben alvast een lijstje gemaakt met de persconferenties die wij zullen gaan streamen en becommentariëren. Plus, we bekijken alvast welke games we denken te gaan verwachten begin juni. Want daar draait het immers allemaal om. Dikke aankondigingen. Krijgen we eindelijk gameplay te zien van de nieuwe Fable? Gaat de Splinter Cell Remake ons bevallen? Herstelt Avowed zich van de matige trailer van vorig jaar en krijgen we rond juni ook een nieuwe GTA 6 trailer? Jelle, JJ en Skate doen hun voorspellingen in deze video.

De Showcase van Xbox is bekend, hoe zit het met PlayStation?

We weten dat er een Summer Game Fest, Xbox Showcase en Ubi Forward komt, maar hoe zit het met een PlayStation State of Play, of wie weet zelfs een Showcase? Het kan toch niet zo zijn dat PlayStation de fans niks te melden heeft in het voorjaar?

Welke games kunnen we verwachten tijdens de ‘E3 2024’?

We hebben dus niet alleen een Xbox Showcase voor de boeg, maar ook de Summer Game Fest van Geoff Keighley en de Ubi Forward. Wat verwachten de drie heren van deze presentaties? Gaat de Summer Game Fest verrassen? Komt Hideo Kojima langs en dropt Rockstar daar haar GTA 6 trailer? Slagen Xbox en Ubisoft er komende maand eindelijk in om titels te tonen waar de gamers echt excited van worden? En hoe is het met de hype bij de hosts zelf? De antwoorden op al deze vragen ga je horen en zien in deze vooruitblik op de E3 van 2024.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch