Menu Premium
Loading...

Wat is er allemaal nieuw in Destiny: Beyond Light

14/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij hebben de afgelopen paar maanden gekeken naar het verhaal van Destiny. Dit deden wij in onze Destiny special: Een deep-dive in het verhaal. Dat was niet zonder reden. Destiny: Beyond Light zat er aan te komen. En dan is een opfriscursus vaak wel lekker. Na maandenlang in spanning afwachten, is het de nieuwe grote uitbreiding eindelijk hier. Koos en Daan zijn er onmiddellijk bovenop gesprongen. Samen kijken zij naar wat er nieuw is aan Destiny: Beyond Light en vertellen ze over hun eerste uren in de game.

Destiny Content Vault

Over de afgelopen paar jaar is Destiny 2 te groot geworden voor Bungie om deze zo efficient mogelijk te updaten en onderhouden. Beyond Light gaat hier verandering in maken. Zo introduceert Bungie namelijk de Destiny Content Vault. Vijf van de main werelden in de game zijn samen met de bijbehorende specifieke activiteiten, campaigns, raids en meer in de Vault geplaatst en worden verwijderd van de base game. De bedoeling is dat de content er tijdelijk in geplaatst wordt, om dit te remitteren en op een later moment weer terug in de game te plaatsen. Kortom: je krijgt content, je verliest content.

Een nieuwe era begint

In Beyond Light reist de speler af naar Jupiter’s icy moon: Europa. Dit doe je om de darkness te confronteren. Gelukkig ben je niet alleen, zo keert The Exo Stranger terug in de game. Een character dat voor het laatst gezien was aan het einde van Destiny 1. The Exo Stranger komt uit een andere tijdlijn waarin The Darkness uiteindelijk heeft gewonnen. Zij probeert nu, net zoals in Destiny 1, om jou te helpen de vijand te verslaan. Buiten het verhaal van Beyond Light om, wordt er ook weer genoeg content toegevoegd, zoals: Gear, Weaponry, een Raid en nog veel meer. Dit is dus wel in ruil voor content wat dus tijdelijk wordt weg gehaald. Bungie beschreef Beyond Light als een nieuw tijdperk voor Destiny. Laten we kijken of ze het waar kunnen maken.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch