Menu Premium
Loading...

Destiny Special Part 1: Een deep-dive in het originele verhaal

30/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruimteschepen & eindeloos reizen van planeet naar planeet. We kennen deze game inmiddels allemaal wel. Destiny is een van de meest toffe space games als we het vragen op de redactie. Koos, Skate & Daan duiken eindelijk weer terug in deze mystieke wereld van Bungie. Want als we het aan onze eigen mannen vragen dan is er nog een hoop aan het verhaal onduidelijk. Tijd om daar eens wat verandering in te brengen.

Deep into space

Velen van ons hebben Destiny met veel liefde en plezier zitten spelen. De Story was dan ook echt heel nice. Boss hier, raid daar. Verschillende momenten kwamen daar dat je nieuwe vrienden maakte en nieuwe Fireteams ontstonden. Maar als we nou vragen aan onze presentators of ze precies kunnen vertellen waar de story van Destiny over gaat en hoe alles in elkaar zit, dan zeggen ze allemaal dat het toch niet helemaal duidelijk is. Het spelen van een gigantisch vette game zonder de story precies te weten is voor Koos, Skate en Daan not done. Daarom zijn ze er dit keer maar eens goed voor gaan zitten om ook jullie te kunnen vertellen wat er nou allemaal afspeelt tijdens de reis door het heelal.

Meerdere pogingen met geduld

Natuurlijk kan het niet achterblijven wat hun ervaringen per onderdeel waren. Hoe hebben ze de verschillende raids beleefd? Was het bij hun eerste raid een kwestie van er zo doorheen fietsen of hebben ze eindeloos zitten proberen om een bepaald onderdeel te behalen? Koos, Skate & Daan hebben er namelijk een flink aantal raids, quests & PvP battles op zitten. Met in het bijzonder dat deze 3 mannen met veel passie over Destiny kunnen praten. Daarom hebben we speciaal voor jullie de Story, vetste momenten & eigen ervaringen op een rijtje gezet.  Want hoe zat alles nou ook alweer? Je ziet het in dit item.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch