Menu Premium
Loading...

Wat gebeurt er als Gamekings community met Dreams werkt…

11/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Dreams een fantastisch product is (want is het wel een game?), dat konden jullie zien en horen in de review van Daan en Skate. De mannen waren totaal weggeblazen door de vele, vele mogelijkheden die Dreams gamers bood die een eigen spel wilden maken. En over een enorme dosis geduld beschikten. Want daar kwamen de twee ook al vrij snel achter. Dreams is niet iets wat je er even bij doet. Het is geen potje Warzone of Fortnite spelen. Alleen om uit te vogelen hoe alles werkte in Dreams was je al dagen bezig. En dan nog…

Daan en Skate kwamen niet verder dan middelmaat

Daan en Skate probeerden dus in een dik weekend een eigen game te bouwen. En inderdaad, ze bouwden wat. Maar om het nu meteen echt een game of een level te noemen, dat ging hen te ver. Ze gaven zich gewonnen. Waanzinnig product dus, maar geen tijd om de echte finesses van Dreams te doorgronden. Waarmee we niet meer dan middelmaat uit hun vingers zou komen. En je weet het, aan middelmaat doen we niet bij Gamekings.

Twee inzendingen haalden de finaleronde

Daarom waren we benieuwd of we mensen in de community hadden rondlopen die wel over de vaardigheid, tijd en het geduld beschikten om echt iets moois te maken met Dreams. We schreven een soort van competitie uit. En uit de inzendingen laten we vandaag de twee beste inzendingen zien. Daan en Skate spelen beide levels en beoordelen ze. Want maar één iemand kan winnen. Diegene krijgt als eerste het nieuwe Gamekings-shirt, wat Jelle nog moet ontwerpen, thuis gestuurd zodra hij af is. Ga er dus maar even lekker voor zitten want er zit op zeker iets moois tussen. Mochten mensen nu denken “dat kan ik beter”, stuur je inzending op naar redactie@gamekings.tv, want de eerste inzendingen smaakten naar meer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch