Menu Premium
Loading...

Dreams review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is Dreams wel een game? Ja, er zit een storyline in het spel, maar dat is niet waarom de meeste mensen deze tool gaan halen. Dat doen ze omdat je er games mee kunt bouwen zonder dat je er jarenlang een studie voor hebt moeten volgen. De game ontwikkelsoftware Dreams is in ieder geval uit voor PlayStation 4. En Skate en Daan zijn er mee aan de slag gegaan. In deze 8-minuten review hoor je exact wat de mannen van de game vinden. Zijn de tools makkelijk genoeg om ieders dromen tot leven te laten komen? Of is dit spel alleen gemaakt voor echte developers in de dop?

Lukt het de twee om überhaupt een game te maken?

Afgelopen weekend hebben Skate en Daan hun creativiteit de vrije loop laten gaan in Dreams. Is het ze gelukt om een spel te maken, misschien een opvolger op de games van weleer? Daan vertelde in de laatste ken je deze nog dat hij talloze uren in de film tycoon game The Movies heeft gestoken. Zou hij er in Dreams in geslaagd zijn om na jaren ook nu weer zijn creatieve ei kwijt te kunnen? Want één ding is zeker, Dreams is geen eenvoudig spelletje. Je bent echt wel even bezig als je iets moois wil creëren. Maar hoe lang? En kan iedereen het? En hoe ver en diep kun je gaan in je creative proces?

Ghost of Tsushima nu al uit voor Dreams

Dat de mogelijkheden in Dreams eindeloos zijn heeft het internet de afgelopen dagen wel laten zien. Hele titels worden geremaked in dit spel. Van Crash Bandicoot tot Fallout 4. En ze zijn allemaal speelbaar. Dat mensen graag games namaken viel vooraf te verwachten, maar er staan ook games op die nog helemaal niet uit zijn. Ghost of Tsushima is er zo een. Dit soort projecten laten goed zien hoe veel creativiteit er in de community zit. Als je maar met tools kunt werken. In deze review checken Daan en Skate dat voor je. Dan weet jij of Dreams bij je past en dat je hem moet kopen, of dat het een gevalletje ‘budgetbak’ of ‘slopen’ wordt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch