Menu Premium
Loading...

Hoe gaat Assassin’s Creed Valhalla er uit zien: wat weten en wensen we

15/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kleine week geleden kondigde Ubisoft middels een nogal lang uitgesponnen reveal livestream het nieuwste deel uit hun roemruchte Assassin’s Creed serie aan. Assassin’s Creed Valhalla laat je in de huid kruipen van Eivor, een mannelijke of vrouwelijke Viking die zijn of haar clan naar een nieuw en veilig territorium moet zien te leiden. De reveal en vooral de eerste trailer prikkelden behoorlijk. We houden op de redactie namelijk erg van Vikings en de bijbehorende muziek, mythes en typologie. Maar wat konden we nog meer verwachten van dit nieuwe deel? Ging Ubisoft het over een andere boeg gooien? Werd het meer Assassin’s Creed I en II of juist meer Origins en Odyssey? En wat willen wij zelf graag zien?

Jelle speelde alle Assassin’s Creed games

Jelle is met David de grote fan van de Assassin’s Creed serie op de redactie. Hij speelde alle games. JJ heeft een flink aantal delen gespeeld, maar is ook iemand die meteen het internet opduikt om alle feitjes en weetjes rond Valhalla op te speuren. En met die feitjes ging hij online naar Jelle toe. Wat hij van al de feiten vond? Pasten ze bij zijn ideale Assassin’s game? Zag hij vormen van vernieuwing in de details die Ubisoft tot nu toe had los gelaten, of zijn het typische pr-praatjes?

Hoe anders gaat Ubisoft het aanpakken in Valhalla

JJ heeft behoorlijk wat feitjes naar boven weten te halen. Ubisoft is gelukkig voor hem een developer die niet bepaald zuinig is als het gaat om het vergeven van informatie. Op zich handig voor dit item, maar vaak ook jammer omdat je soms wat meer blanco in een spel wil stappen. Maar we weten natuurlijk nog lang niet alles. Zijn er ruimtes die Jelle en JJ kunnen invullen met hun wensen aangaande Valhalla? En wat hopen jullie dat de nieuwe game gaat brengen? Meer stealth, meer actie a la Odyssey? Moet het zich alleen in Engeland afspelen of juist ook ergens anders? Meer RPG, minder RPG? Je kunt het ons laten weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch