Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Vooruitblik ‘E3 2023’: Team Zoet

07/06/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagavond om 20:00 uur begint de reeks van ‘E3 2023’ presentaties. Summer Game Fest trapt het festijn af. Nu ja, feitelijk had PlayStation dat al met hun Showcase een week terug gedaan. Maar omdat zij zo ver van de rest hun ding deden, doen we even alsof het allemaal donderdag begint. Wat niet betekent dat de games van de Showcase niet meedoen op de 2023-editie van The Wall. Dat doen ze namelijk wel. De content van de PlayStation Showcase zal ook zeker terugkomen in deze vooruitblik en in de voor- en nabeschouwingen van de streams van Summer Game Fest, Xbox, PC Gaming Show & Ubisoft. In dit item zie je de vooruitblik op de komende shows van Team Zoet.

Heeft Team Zoet zoete woorden over voor de komende presentaties?

Team Zoet staat voor de jonge garde aka de Young Bloods. Presentatoren die de E3 niet in hun gloriedagen hebben mee gemaakt en dus minder zijn blijven hangen in het ‘vroegah was alles beter’ mantra. In deze video wordt de groep vertegenwoordigd door Huey, Jelle & Koos. Twee van hen hebben E3’s meegemaakt, eentje helemaal niet. Iets wat Huey nog steeds dwars zit. Puur bucketlist materiaal. Het zijn ook gasten die zich meer dan goed hebben vermaakt tijdens de laatste offline edities van de E3 en zich over het algemeen enthousiaster toonden over hetgeen er werd vertoond.

Welke show gaat het ‘t beste doen tijdens de ‘E3 2023’?

Wat verwachten zij van de komende presentaties? Gaat de Summer Game Fest verrassen? Slagen Xbox en Ubisoft er eindelijk in games te tonen waar mensen echt excited van worden? Denken zij dat ze, nu ze alles vanuit Amsterdam gaan volgen, net zo enthousiast zijn als toen ze op de E3 waren? Of doet LA gewoon wat met je? De antwoorden op al deze vragen ga je horen en zien in de vooruitblik op de ‘E3 2023’ door Team Zuur.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch