Menu Premium
Loading...

Warzone Season One Review: Hoe bevalt de vernieuwde map?

19/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops Cold War is ondertussen al een maand uit maar dat zorgt er niet voor dat de Call of Duty fans een pauze kunnen nemen. Er werd immers beloofd dat er samen met Cold War ook nieuwe content aan de Battle Royal van de game: Warzone, toegevoegd zou gaan worden. En sinds afgelopen woensdag is dat het geval. Warzone bevat nu onderdelen van Cold War. Welke verschillen brengt Black Ops Cold War Season One nu precies aan Warzone? Boris en Daan hebben een kijkje genomen.

Rebirth Island

Het grootste verschil tussen de oude en nieuwe Warzone is de map. Zo heeft Season One een geheel nieuwe map in de game gebracht, genaamd: Rebirth Island. Rebirth Island is gebaseerd op het echt bestaande Vozrozhdeniya Island. Rebirth Island is een plek die je bezoekt in de campaign van de originele Black Ops. En na jaren wachten kom je eindelijk als speler terug. Er zijn een paar grote verschillen tussen Rebirth Island en Verdansk. Het grootste verschil is de grootte van de map zelf, en dat heeft vervolgens het gevolg dat het aantal spelers ook een stuk minder zijn. Zo worden er op Rebirth Island maar 40 spelers ondersteund. Zo’n 110 minder vergeleken met zijn voorganger: Verdansk. Maar is Rebirth Island kwalitatief even goed, of zelfs beter dan Verdansk? Boris heeft hier zoals altijd een sterke mening over klaar staan.

Van Modern Warfare naar Black Ops Cold War

Warzone draait al sinds maart sterk en het ziet er niet naar uit dat dit gaat stoppen. Maar nu we van Modern Warfare naar Black Ops Cold War gaan, betekent het dat Cold War steeds meer betrokken wordt. Season One dient als het begin van een nieuwe era van Warzone. Maar weet Warzone een goeie overgang te maken van Modern Warfare naar Black Ops Cold War? Of dient Season One volledig als een transitie seizoen? Boris en Daan vertellen jullie over hun impressies van de nieuwe Warzone Season One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch