Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Warzone 2.0 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een aantal jaren talloze potjes Warzone te hebben gespeeld en talloze winnetjes te hebben gepakt, mogen we dan eindelijk aan de slag met een verse versie. Volgens ontwikkelaars Infinity Ward is Warzone 2.0 opgebouwd vanaf scratch. Met de launch van het succesvolle Call of Duty: Modern Warfare 2 komt de nieuwe editie van de, met Fortnite, meest populaire Battle Royale game ooit op de digitale markt. 25 miljoen spelers gingen meteen met de free to play versie aan de slag. Daan en Jasper ook. Hoe fris voelt Warzone 2.0 voor hen aan? Wat zijn de innovaties in de game en biedt de nieuwe map echte nieuwe spel ervaringen? Plus de hamvraag: Is het nieuwe deel beter dan de voorganger? Je gaat het allemaal zien en horen in de Call of Duty: Warzone 2.0 premium review.

Call of Duty: Warzone 2.0 review: Fris of meer van hetzelfde?

Activision stelt het op hun eigen website alsvolgt: “Welkom in Al Mazrah. Call of Duty: Warzone 2.0 gaat naar de stad en de landelijke buitengebieden van de republiek Adal in de volgende generatie van Call of Duty®’s enorme gratis te spelen Battle Royale-ervaring. De uitgestrekte en realistische omgeving is niet het enige dat nieuw is: Warzone 2.0 is van de grond af opgebouwd als de ultieme Battle Royale-ervaring. Al Mazrah biedt gloednieuwe gameplay-innovaties, nieuwe spelermechanica en het totaal nieuwe speltype DMZ.” Klinkt lekker toch? Maar klopt deze pr praat wel? Daan en Jasper hebben er zo hun mening over.

Hoe hielden de servers van Activision het tijdens de eerste dagen?

De beide heren zijn vanaf dag 1 beginnen met knallen en winnetjes pakken. Lukte ze dat lekker en soepel of werkten de servers af en toe tegen. En dat wat ze voor hun ogen zagen gebeuren, kon dat hen bekoren of voelde het als meer van hetzelfde of zelf als een dalende lijn? Het antwoord krijg je in deze review van Call of Duty: Warzone 2.0.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch