Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over The Last of Us-serie, composers & de Diablo 4-beta

13/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog steeds wat fris voor de tijd van het jaar en dus vonden we het de hoogste tijd voor wat fijne warmte vanuit de studio. Pure menselijke warmte die, als je er voor open staat, jou een goed geval kan bezorgen. Daarom serveren we jullie een portie Warme Babbels met Daan, Jelle en JJ achter de desk. Waar kregen de heren de afgelopen tijd warme gevoelens van? Zijn er games die hen bovenmatig veel plezier hebben bezorgd? Series, films, iets of iets anders nerdy? Want nerdy is wel vereiste. Straks komen de presentatoren nog aanzetten met een lekkere pizza die ze hebben gegeten of een portie goede seks. En op die verhalen zit niemand te wachten. Toch?

JJ werd erg blij van de Diablo 4-beta

Beide heren prsenteren elk drie onderwerpen die hen de afgelopen tijd warme gevoelens bezorgden. Zes onderwerpen die Jelle netjes inleidt als gespreksleider. JJ werd de afgelopen weken bijvoorbeeld erg happy van de Diablo 4 beta, de The Last of Us-serie op HBO Max en het enorme verschil in reactie tussen critici en bezoekers van de bioscoop als het ging om The Super Mario Bros. Movie. En ja, daar kun je ook blij over worden. JJ legt het haarfijn uit in deze video.

Daan zit diep in No Man’s Sky

Daan is geen JJ en vindt dan ook andere dingen tof. En zo hoort het ook. De smaakverschillen tussen de verschillende presentatoren is nu juist wat Gamekings zo leuk maakt. Niemand wil tien gasten met een identieke smaak. Daan ging de afgelopen tijd behoorlijke goed op muziek in games en de DLC van onder andere No Man’s Sky en Project Zoo. Waarom deze content warme gevoelens bij Daan teweeg bracht, zie en hoor je in deze nieuwe editie van Warme Babbels. Een rubriek waar je nergens geconfronteerd wordt met zuur gezeur en gezeik.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch