Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over Marsipulami, Better Call Saul en de ‘betere films’

25/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een gloeiende dosis warmte naar de kijkers toe. Omdat de wereld soms een kille plek is om te leven, omdat de zon buiten maar niet wil doorbreken en omdat we best positief ingestelde gasten zijn. Al zou je dat niet altijd zeggen. Zeuren doen we echter al genoeg, dus nu ruim baan voor een verse portie Warme Babbels. Met dit keer Huey en Jasper achter de desk. Waar hebben zij de afgelopen tijd intens van genoten? Wat kwam er op hun pad waardoor ze een heerlijke tijd hadden? Je ziet en hoort het antwoord in een nieuwe editie van Warme Babbels.

Huey is verslingerd aan Marsipulami’s en NBA2K23

Huey is iemand die van veel dingen blij wordt. Maar extra blij werd hij van mooie films, een Marsipulami game en NBA2K23. Ja, je leest het goed. De trip naar Parijs heeft nut gehad. Zonder dollen. JJ probeerde daar Huey te overtuigen van de kracht van het Amerikaanse basketbal. Met succes blijkt dus nu. Want Huey speelt de game nu volop en is hooked. Maar ook aan dat rare geel-zwarte beest waar Dennie Christian ooit zo’n pakkend liedje over schreef. We geven toe, dat is een bizarre mix. Mmaar ja, we hebben het hier wel over Huey…

Jasper gaat (ook) hard op Better Call Saul

En dan Jasper. Die bestaat enkel uit botten, water en Warme Babbels. De man heeft zoveel passies. Van muziek tot boeken en van speelgoed tot videogames en films. Hij vindt veel tof. Maar omdat we geen item van negen uur wilden maken beperkt hij zich hier onder andere tot een serie die we bij Gamekings allemaal al lang hebben gezien. En Jasper nu dus ook. Naar tevredenheid waarschijnlijk want in deze rubriek is geen plek voor negatief gezeik. Daarnaast wilde Jasper het ook hebben over Spelunky 2 en Qwent. Een spel waar hij wat nieuwe kaarten voor had gekocht.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch