Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over The Day Before, Elden Ring & FruityLoops

29/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het begint buiten koud te worden en de eerste sneeuw is al gespot in het Oosten van het land. De perfecte tijd dus om er even wat fijne menselijke warmte vanuit de studio tegen aan te gooien. Warmte die, als je er voor open staat, jou een fijn gevoel kan bezorgen. We serveren jullie op deze vroege ochtend een portie Warme Babbels met Jasper, Jelle en JJ achter de desk. Inderdaad, de 3J’s. Waar kregen de heren de afgelopen tijd lichtelijke broeierige gevoelens van in de onderbuik? Waren er games die hun emoties prettig deed overkoken? Series, films, iets of iets anders nerdy? Want nerdy is en blijft een vereiste. Lullen over een lekkere steak of een portie goede seks doen we wel in Brievenmaandag of Einde van de Week Live. Druk op de Play button en geniet van de Warme Babbels over onder andere The Day Before, de Steam Deck, Elden Ring en het muziek programma FruityLoops, thans FL Studio genaamd.

Jasper knutselt erop los in FruityLoops (FL Studio)

Jasper is een pure gaming geek en hardcore nerd. In de goede zin van het woord. Hij vreet alles wat met videogames, super hero series en knutselen met de computer, te maken heeft. En dat ga je merken in deze editie van Warme Babbels. Zo heeft hij het over zijn nieuwe aankoop, de Steam Deck Oled en zijn liefde voor het muziek programma FruityLoops. Daar kan hij dagen lang mee nerden en bijzondere gamy beats mee maken. Het resultaat van dat geknutsel zie je in deze video.

JJ droomt er over dat The Day Before tof wordt

JJ breekt in deze editie van Warme Babbels een lans voor de multiplayer-mode van Modern Warfare III, de aankomende launch van The Day Before en de serie Subrraeterna op Netflix. Allemaal dingen die helemaal in zijn straatje passen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch