Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over Nintendo, Unrecorded, Steam Deck & retro games

18/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog steeds net even te fris voor de tijd van het jaar (we mogen best blijven zeiken, we zijn Nederlanders) en dus gooien we er wat fijne warmte vanuit de studio uit. Pure menselijke warmte die, als je er voor open staat, jou een fijn gevoel kan bezorgen. We serveren jullie op deze vroege Hemelvaart ochtend een lekkere portie Warme Babbels met Jasper, Jelle en JJ achter de desk. Inderdaad, de 3J’s. Waar kregen de heren de afgelopen tijd lichtelijke hete gevoelens van? Zijn er games die hun emoties prettig deed overkoken? Series, films, iets of iets anders nerdy? Want nerdy is en blijft een vereiste. Lullen over een lekkere steak of een portie goede seks doen we wel in Brievenmaandag of Einde van de Week Live. Druk op de Play button en geniet van de Warme Babbels van donderdag 18 mei 2023.

De 3 J’s hebben de afgelopen tijd een aantal mooie dingen meegemaakt

Jas[per is een pure gaming geek. In de goede zin van het woord. Hij vreet alles wat met videogames te maken heeft. Of het nou nieuwe games zijn of oude spellen. Hij wil het, hij haalt het en hij speelt het. Zo kon hij dus een Game & Watch met The Legend of Zelda erop en een nieuwe uitgave van de N64-controller niet in de winkels laten liggen. Terwijl hij vlak daarvoor al een Steam Deck had gehaald. Reden: Hij werd er gewoon warm van. En dat snappen wij, zeker op de manier hoe hij het uitlegt in deze video.

Een editie vol Nintendo-love

JJ wilde het hebben over de essentie van Nintendo games. Iets dat hij met het jaar steeds beter begint te begrijpen. Wijsheid komt met de jaren zegt men vaak. Maar goed, de trailer van Unrecorded deed zijn hartje ook harder slaan. Dit en andere topics ga je voorbij zien komen in deze editie van Warme Babbels.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch