Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #12: ‘Shanna sloopt een wagen van tienduizenden euro’s’

30/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de laatste zaterdag van de maand (zelfs de laatste dag van de maand) en dat betekent dat we een splinternieuwe editie van Premiumvision voor je hebben gemaakt. Ons cadeau aan de duizenden Premium Bazen die ons jaar in jaar uit, door weer en wind steunen. Dit maal stond Daan aan het edit-roer en knipte en plakte hij een aantal van onze uitstapjes aan elkaar. Uitstapjes waarin we onze nerdy dromen en fantasieën najoegen. Want dat is waarom we dit werk zijn gaan doen. We houden van de fantasywereld, de wereld van entertainment waarin je even de werkelijkheid kunt achterlaten. Even kunt doen alsof je een fantastische coureur bent, een doorgewinterde commando of de coolste held. Ga lekker zitten en droom mee als wij onze dromen en wensen achterna gaan.

Daan is living his dream, jammer alleen dat ie bijna 2 meter is

Een van Daan zijn dromen is dikke, peperdure raceauto’s besturen. Iets wat in de realiteit (nog) niet kan, omdat hij er eenvoudigweg de centjes niet voor heeft. Hoe mooi is het dan als Ford hem uitnodigde om even in een unieke concept car te gaan zitten en virtueel een rondje te racen. De pret werd verdubbeld toen Shanna meeging en in haar ongebreidelde enthousiasme de kneiterdure wagen sloopte. Dat zijn de shots die een Premiumvision tot kunst verheffen. Dat kun je eenvoudigweg niet scripten.

Premiumvision: Shanna, Daan en Koos spelen soldaatje

Een andere droom van ons is soldaatje spelen. Al van kinds af aan schieten we er graag op los. Als kind met plastic geweertjes, nu met virtuele kogels. Ware Pistoleros del Sofa. Toen we dus een uitnodiging kregen om Far Cry in VR te spelen, was de date snel gezet. Shanna, Daan en Koos gingen naar Rotterdam en bonden de strijd aan met elkaar en met een aantal stagiaires. Kijken of die de ballen hadden om hem te verslaan. En zo is er meer in deze twaalfde editie van Premiumvision. JJ gaat bijvoorbeeld voor het eerst in 30 jaar weer stripboeken (GEEN comics) kopen en Jelle en  Huey bezoeken de première van The Northman. Enjoy the ride en keep up dreaming.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch