Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels over Theme Parks & Internationale Sportevenementen

17/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof de afgelopen weken niet al alle babbels zeer warm waren, hebben we vandaag een officiele voor je onder leiding van Jelle Kunst. Koos en Huey hebben beiden een verhaal over een persoonlijke passie: Theme Parks en het bezoeken van internationale sportevenementen.

Jurassic Park: The Ride is leip

Wist je bijvoorbeeld dat men ooit van plan was om een volledig gedeelte van een pretpark om te toveren tot Indiana Jones Land? Of dat franchise Disney parken veel toffer zijn dan de ‘echte’ Disney lands- en world parken. Huey vertelt je dan ook alles over zijn favoriete rides die nog op z’n bucket list staan: Jurassic Park / World: The Ride en natuurlijk het vernieuwde Pirates of the Caribbean.

Van voetbal tot Formule 1 en daar alles tussenin

Koos heeft dan weer een compleet andere passie. Je zult het vast niet gemist hebben, maar Koos is helemaal verzot op voetbal, formule 1 en Amerikaanse sporten. Het is dan ook zijn doel om Ieder jaar een wedstrijd of evenement ergens in het buitenland te bezoeken. Vandaag haalt hij aan de hand van wat foto’s herinneringen op uit het verleden van verschillende plekken waar hij is geweest.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch