Menu Premium
Loading...

Warme Babbels over de mooie dingen van E3 2021 (en die waren er!)

30/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 ligt nu een week of twee achter ons. En als jullie onze GKE3 content hebben gevolgd, en velen deden dat, dan weet je dat we niet zo happy waren met het event. Chaotische streams, te veel nietszeggende content en een E3 portal die gemaakt had kunnen worden door de zoon en dochter van mijn nichtje. Voor de duidelijkheid, die zijn beiden net 13. Kortom, er zat een zeker chagrijn in de verslaggeving. En terecht dat een deel van de community ons daarop aansprak. Ja, het event als geheel was kut, maar er werden toch ook gewoon een aantal mooie games getoond? En ga nu niet zeggen dat jullie daar niet minimaal een klein beetje blij van werden.

Natuurlijk waren er ook een hoop mooie dingen te zien tijdens de afgelopen E3

Jullie hadden natuurlijk gelijk. Er waren zeker mooie dingen te zien tijdens de afgelopen E3. Genoeg vette games om erg blij van te worden. En dus nodigde Warme Babbels-host Jelle, JJ en Skate uit om samen met hem de parels uit het geheel te plukken en een dik half uur warm over de E3 te praten. Want als de E3 elk jaar weer één ding met ons deed dan was het wel dat we heel veel zin hadden in de maanden erna. Want vette games. Was dat dit keer ook het geval? En zo ja, om welke games ging het dan?

De kleine games stalen dit keer toch echt de show voor ons

De drie zijn dus lekker achter de desk gaan zitten en brandden vervolgens los. Een hele reeks aan games waarvan zijn denken dat het de moeite meer dan waard gaat zijn, passeert de revue. En opmerkelijk genoeg zitten daar nauwelijks multiplayer games, veel singleplayer games en ook behoorlijk veel kleinere titels bij. De E3 waarbij de kleine games vooral opvallen. Wie had dat ooit gedacht.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch